30 april







Tog Camillas cykel upp till sjön idag, hur skönt som helst :))

Var iaf till tandläkaren imorse, så skippade skolan efter det, hade ju bara 2 lektioner iaf.. :p

Snart ska jag hjälpa mamma med ngt, sen fixa lite, sen sticker jag till Jessica, sen vet jag nt vad vi gör ikväll :pp



29 april

På mediakunskapen fortsatte vi med våra filmföretag typ, huh. Paula va sjuker :/ krya på dig ;*
Sen idrott, stack till special hallen med jasmine , lina , andreas , andreas och simon. Vi var lite allmänt konstiga, som vanligt.. ;')  Sen svenska, jobbade med ngt, som skulle vart klart idag, men det var nt jag, så jag smög iväg med lina >< (a) men jag hade glömt ;o faktiskt!
Sen mediakommunikation, vi fick gå från lektionen och börja med projektet så jag och lina gick ner till stan och gjorde lite saker, bestämde oss att fika >< :)) Sen gick vi bara runt, och jag hittade massa saker som jag ville ha och tänkte köpa, men duktig som jag blivit så köpte jag Ingenting. Stoolt, huh.
Och jag fick min belöning för det när jag kom hem, mamma och pappa hade köpt jordgubbar, mjaaaaow. Så nu sitter jag här och "knaprar" på min egna lilla kartong. Så nu mår jag bra ;D huhuh...
2 lektioner imorgon bara ;o Engelska och matte, där vi har prov, men ngn på studium sa att jag nt skulle göra't!??? :s huh. Aja, vi får la se. Sen vettefan va jag gör.



klickapåbilden*


28 april



KOM DIT! :D

28 april

 
You're my angel
You're the only sunshine in my life
Feels like heaven when you take me in your arms



Idag har Linda och Josefine vart här, så vi har vart ute en del. Blev ingen skola för mig idag heller, har haft skitont i
ryggen, jävligt irriterande.
Vi va upp till grannarna som har massa djur typ, så hade getterna fått barn(vad heter det?), 3 dagar gamla, sjuukt söta.
Aja, nu ska jag vara duktig och skriva lite svenska som ska vara klart på fredag, och jag har inte ens börjat. Bra Nathalie.....



27 april

jag mår sämst
kolla på remember the titans nu
döda mig lite
tack



annalinnea
jessica
jesper

26 april

HEMMA.
Skönt som attan, men saknar skåne och folket lite redan. Sjukt bra väder gör dagarna lite extra bra asså ;) haha...
Aja..

23/4,torsdag-låg bilresa, startade typ 09.00, kom dit vid 21.00. Många stopp på vägen, så inte speciellt konstigt, men gick rätt så snabbt, sov, kollade på film + vänner, lyssnae på musik etcetc.. :p  ;)
24/4,fredag-åkte ner till havet, sen till svaneholms slott, tillbaka till dom, sen in till stan en liten stund. Dessutom bästa dagen på hela resan ;)
25/4,lördag-kalas för per som fyller 50 på tisdag. mysigt med god mat dessutom ;) :)
26/4,söndag-hemresa, långtråkiig, mkt film blev det ><
Nu ska jag inte göra ett skit.











och på fredagen var nathalie liiiiite extra glad på kvällen. Mamma, pappa och Per hade åkt in till Malmö och köpt en liten älskling till majj! ;D Taaack mami och papi!! ♥ 


Och tack till Kim och Per för väskan och boken ;D (Y) ♥

24 april

Nu sitter jag här hos min syster i skåneland ;o haha. Det har iaf varit en helt underbar dag som spenderades först vid havet, sjukt varmt och härligt >< Och så köpte vi glass, Ben & Jerry's "Wich" eller vad den heter :):) haha. Sen tillbaka till deras hus, åt, dampade runt lite, sen åkte vi iväg igen, och nu ska vi la bara döda lite tid, sen sova >< 50 års kalas imorgon ju så ;) haha.
Aja. Lägger in bilder när jag kmr hem >< :) :)


saknar matias gör jag oxå, så in i helvete!!!!! >< haha. Ja, dagens ilandsproblem ! <3<33<3<3

22 april

Har packat och lagt in Helt ny musik på mobilen, tog bort alla låtar, och la in nya ;) måste ju fräscha upp den lixåm ><
Hmm, borde egentligen sova now. Men orkar inte XD ska typ åka vid 8 imorn säger pappa, men jag är segast i the världen så vi kmr la iväg vid typ 9 - 10 >< ahah..... aja.

3OH!3 - Dont Trust Me(<3)



3OH!3 - Im Not Your Boyfriend Baby
 

3OH!3 - Holler Till You Pass Out

22 april

Huh. Ont i huvet, som vanligt..

Hmmm. Först mediakunskap, och jag & paula va effektivast, naat.
Sen idrott, bara teori men ändå (:
Lunch, sen svenska, sen mediakommunikation, och koncentrerade va vi, inte alls :D haha.
Sen GICK jag ner på stan, för att hinna med min fyra buss hem. Sen gick jag den långa vägen hem. Duktigt Nathalie, duktigt.

Btw, intefan skrev Andy på lappen heller. Men jag skiter i honom, jag ska fanimej ner dit iaf >< haha, lolz . .

Så ikväll ska jag packa, lägga in flera låtar på mobilen, och kanske duscha ><
Sen så åker vi till Ljungby imorgon först, måste kolla in Cliff's minnessten igen >< haha. Alla mina bilder är borta sen ngn fixade datorn så.. :p haha. nörd.....


ochjagkommersaknamatias♥

21 april

Nej, nu dör jag lite. Jag har råkat, eller om det är något spöke eller vafan det är, tagit bort Alla mina spellistor på Spotify. Jag mår nu psykiskt dåligt. Jag ska lägga mig i min säng, ta det lite lugnt, Sen slå sönder datorfanskapet.
Eller så somnar jag innan jag hinner göra det, men jag har ju typ all tid i världen att göra det så spela roll.

nej, nu ska jag slänga av alla mina kläder från sängen min, lägga mig där och titta upp i taket tills jag somnar.
Lång dag i skolan imorgon, lika bra att ha sovit ett bra tag, måste ju få Andy att skriva på mitt helvetes jävla ledighetspapper. hmm..

natti........
 

21 april

Greeat dag, mestadels iaf (:
Fick iaf skjuts av farsan till skolan, hade först datakunskap med Tore ;) :) duktig som jag är så är jag snart klar med det vi skulle gjort, lr jag vet inte om vi har ngt kvar att göra där till sommarlovet ;o aja.
Sen mediakommunikation, haha. Roligast på länge. Mkt skratt ;) huh (y) (y)
Sen lunch, sen så hade vi mediaproduktion, har fortfarande ljud med Kalle, så idag pratade vi typ som om vi vore i radio, eller iaf jag, emil, matilda och ella ;) :) Och så fick dom andra hålla på med mixer bordet, duktiga jag gjorde lite av varje ;) haha....
Stack iaf till dånken med Jessica efter skolan, glass (y) ;) Sen så kom Lina och Jasmine oxå :))
Jasmine stack, Lina stack, jag och Jessica tog bussen ner till stan, köpte en sak, åkte hem, fick skjuts hem av jimmy och hans tjej typ. huh.
Och hade en jävligt konstig känsla i magen nyss, mamma tror att jag tänkte på Bea, so who knows. Hon kanske får "den" snart :o läskigt värre, bästa mostern kmr jag bli ja, även med alla andra ungar som vi har i släkten. Vi förökar oss fan som.. öh.. jag vettefan. Haha. Och i höst ska Peter och Tina få en oxå, herregud. Snart kmr väl mamma och säger att hon&pappa ska ha en unge till oxå. NEJTACK! :p ><

och vi åker på torsdag, sitta i en biljävel i typ 10 timmar lr va de e... dööh. Bea, jag får låna eran bärbara shossan ;) :D  Pappa får hämta den ngn ggn imorgon. Huh ;o ;)

slinga håret på mamma nu, duscha sen.......




matias.

20 april

Skola idag. Matte först, sen mediakunskap. Jag och Paula var såå effektiva. Sen lunch, sen musik. Där hade jag en enomt huvudvärk, fyfan va dåligt jag mådde. Låg på stolarna och gjorde ingen nytta alls i våran grupp, kändes jäättebra.. Sen engelska, skrev ngt skit.
Sen gick jag ner på stan med Lina och Jasmine. Tog bussen hem, var allmänt glad på vägen hem ><

Nu ska jag nog jobba lite matte. Hmm. Får hur långt jag kmr (:


ta mig tillbaka tack, världens bästa dag, typ ;)

19 april

Nathalie har glömt bort tiden totalt idag, jag har fan nt varit lika söndags lat som jag brukar ><
Åkte iaf ner och hämtade väskan av Lina, när jag kom hem lagade jag mat, och det resulterade i mitt beslut att jag ska INTE bli kock. Jag är såå dålig på att laga mat. Haha >< Jag gjorde det iaf för att va snäll mot mor min.
Sen så åkte jag ut och cyklade lite. Hurtigt! -Jagvet.
Sen dammsög jag, sen stack jag ut och gick lite ><
Asså, jag är fortfarande förvånad över mig själv >< huh.

Aja, skola imorgon. Vill inte!! Blir iaf bara 3 dagar, så det är la skönt :)) Sen på torsdag drar jag , mor och far till Skåne och hälsar på my sister. Hennes man fyller tydligen år så :)) Stannar antagligen där till söndag, så blir borta ett tag :) skönt för mig, men inte för er. Ni kmr sakna mig så ni kmr spricka! :D huh.
Och Bea, du ska fan inte få din unge medans vi är där, jag menar, hur svårt kan det vara att hålla kvar den ett par dagar ?!  ;o :) haha.. ><

Nu; duschen!



19 april

Nu ska jag ut och göra något som jag inte har gjort på läänge, cykla ;o haha.
Va duktig jag är, kommer få ont i arslet av min jävla sadel, men aja ><



19 april

Nu sitter jag bara här och dör lite mer av min huvudvärk. Har så jävla ont så jag vet nt vad jag ska ta mig till. Irriterande as hell.
Iallafall ska jag ner till stan snart och hämta min väska av Lina snart, orkar inte men måste ha den ><
Och imorgon måste jag ha ett sånadära ledighets papper av Lena, så Paula om du läser detta kan du ju försöka hjälpa mig komma ihåg det >< huh. Jävligt irriterande att jag ska vara borta på en av dagarna då det är nationella prov, ska kolla om jag kan göra de på onsdag så det är klart redan ><

aja. Ska dra snart. pösssss........




18 april

Tänkte bara tipsa om den här bloggen. Är helt fast, kan läsa varenda inlägg dubba gånger :p ahah.


När jag hade slutat prata med Matias i telefonen inatt, insåg jag faktiskt att han är en av de finaste människorna i mitt liv, just nu. Ni vet känslan man har, när man träffas eller bara ser personen som man gillar vid ett tillfälle, då hjärtat hoppar runt i kroppen och fjärilarna i magen vaknar till liv, typ. Den har jag ständigt när jag är med honom. Bara att höra hans namn eller tänka på honom får mig att bli varm i kroppen. Och jag vet att det är något speciellt, eftersom jag bara har haft den känslan typ 2 gånger tidigare, med 2 andra personer.
Och jag ska försöka bättra mig. Jag vet att du läser det här Matias, jag ska verkligen visa att du betyder otroligt mkt för mig, bara det att när jag verkligen gillar någon, då blir jag typ helt stel, eller vafan man ska säga. Jag har skitsvårt att ta första steget till saker och ting, men jag ska bättra mig. Jag lovar, jag satt fan hela kvällen igår och bara tänkte på hur mkt jag skulle velat ha dig där. Jag har aldrig saknat någon, så som jag saknar dig när jag inte är med dig. Det låter sjukt, även i mina öron hur man kan gilla någon person på alla möjliga sätt när man bara ha snackat i lite mer av en månad.

Nu tycker jag att det jag har skrivit låter så jävla fjolligt att jag säkert kommer ta bort dethär inlägget någon gång. Om jag känner mig själv rätt så..

Men du är verkligen världens finaste människa, du får mig att må bra på en sekund ♥♥♥♥

18 april

Just nu sitter jag här, fortfarande med en enorm huvudvärk, den ger fan aldrig upp.

Iallafall så stack jag först till Lina igår, när va Michaela också, sen så stack vi med massa saker till Melinda, jag mötte Jessica, och vi började gå till gläntan typ (??) :p Där va redan Lina, Michaela, Ludvig, Linus, David och Robin tror jag.
Sen så började vi grilla typ, det droppade in massa folk typ hela kvällen. Kände fan typ nt ens häflten >< Massa falufriare typ ;p  Och hela kvällen gick jag runt med min jävl huvudvärk, trodde jag skulle dö ><  Iallafall kändes det som att det bara va jag som inte drack, kändes som att jag var morsa till allihopa >< hahah. Sen typ, stack Jessica. Efter det minns jag inte faktiskt inte speciellt mkt, minns typ att snuten kom, det fanns ett par folk som gömde sig, David kom undan tror jag, men Ludde, Erik, och ngn till tror jag blev tagna >< ;) Aja, efter det var typ allt rätt dött så vi stack ner till OK och mötte upp min farsa, och jag åkte hem. Skulle egentligen ha sovit hos Melinda med alla typ, men orkade inte. Så nu ligger alla mina grejer hos henne typ, ska försöka träffa Lina idag så jag kan ta dom av henne. Vi har planerat med Johan att vi ska supa här hemma hos mig med min farsa ;) hahahah. Nej men.

Och jag har ett par bilder på lite folk , och eftersom det kan bli massa liv så skiter jag i att lägga upp dom ;) :)
 
Kul vare iaf, och massa cred till Lina som fixade allt från början ;D <3

17 april

Nej , nu ska jag gå ut till vägen, åka ner på stan och få skjuts av pappa till liina logren :)

cya 2måråw! ;) :*

17 april

Just nu sitter jag här med en hemsk huvudvärk, vettefan vart den kmr ifrån. Jävligt irriterande iaf :p

Sov hos Jessica till onsdagen, mkt trevligt får jag säga, men vi har alltid kul >< :)) Och jag läste en berättelse som jessica skrev för flera år sen om mig och tom >< haha. Vilken livlig fantasi människan har :)) <3
Och i onsdags åkte jag, jessica, lina och jasmine till lager, och vi alla mådde jävligt illa när vi gick av bussen >< haha. Vet nt varför men, när vi hade kollat klart köpte jag och lina en macka typ.
Sen så åkte tjejerna hem och jag stack till matias. Tror fan nt att jag har skrattat så mkt på länge >< :p huh.. Fick inte sova speciellt länge om man säger så, hade lixom en matias som låg och skrattade och va helt hyper, en fredrik brevid honom som kallade mig slyna typ hela kvällen och en robin brevid honom som låg och sov, men väcktes ett par gånger, stackarn :p :o ><  men mysigt vare ändå :) ;)
Sen så fick jag skjuts hem igår, å när jag kom hem somnade jag typ direkt i min stol >< haha.
Ikväll drar jag lina, sen går vi till ngt ställe i h-berg och träffar lite folk och välkomnar hem melinda (: sen så stannar jag nog hos lina och sover där :) ;)






14 april

Just nu sitter jag här och lyssnar på den här, med ganska hög volym och mamma eller pappa kommer komma in och slå mig snart (a) :D huh.
Har nyss tvättat håret, för jag var dum och duschade igår, och plattade nt det innan jag la mig >< huh. Ja, anteckna, intressant som fan :'D :p
Ska dra till Jessica om ett tag , så jag sleepar över där, vettefan va vi kmr hitta på, men ngt hittar vi la på ;) :)
Och imorgon så åker vi till Lager med lina och amanda, och kanske jasmine :)) muchos trevligt!
Och jag stannar kvar i sågmyra och sleepar hos matias till torsdag :)) ;)
Så jag kmr nt skriva på ett tag ;) huh,!




13 april

Har typ nyss kollat klart på världen sjukaste film >< ahah.


Blev nt sågmyra med Lina idag , för vi är rätt så blonda och glömmer bort att det är som men söndag idag. Aja, vi drar la dit på onsdag ist (: 
Imorgon ska jag leka med matias, sen sticker jag nog till Jessica på kvällen :))



jerk!



 

12 april







1 *

12 april

Sitter här och har såååhär tråkigt :p  Funderar på att dra ut på en promenad med morsan min, men om jag orkar är en annan sak.. :p
Ja, som alla andra söndagar är den här precis lika tråkig :p
Iallafall va Jan och Cornelia här en stund och åkte för ett tag sen, bara det som har hänt idag ;p annars har vi alla 3 varit helt döda, lr pappa jobbar nu men..

Hmm, bestämde iaf planer med Lina idag , vi tänkte dra till vårat älskade lager i sågmyra imorgon ;) haha ><
Vilket liv vi har, åker dit varenda torsdag eftersom vi alltid slutar så tidigt då. Men aja, alltid kul med Lina iaf :) ;)

ähhh. nu ska jag tråka lite till . huhhhhh.

11 april


Klicka på bilden. (Dör lite av låten, sjukt kung)

11 april

Alltså, vilken jävla otur jag har haft idag :o jag dör lite på mig själv fan.

→Först så råkade jag dra ner sleven som var till jansons saken rakt i golvet.
→Råkade tappa torsten (min kyckling ;) ) i min cola, han drunknade. RIP.
→Slog i foten i köksbordet, har fan fortfarande ont i min lilla tå :( ;')
→Och jag skulle ta ner 2 glass burkar i frysen i källaren, och jag staplade dom på varandra då, och den översta ramlar av så den går sönder och locket åker av och det slutade med att det låg glass i hela trappan typ. 
→Och jag tappade ett glasspaket i golvet så lite av botten gick sönder!
→Jag och mamma hade vart vid sjön, och så påväg tillbaka så går jag rakt ner i värsta slasket, så jag fick ta min vante som strumpa :( kallt, och rätt så blött :o :p haha.

Och kanske något mer, minns inte >< haha. Känner mig riktigt lyckad idag......

Men det är ju sol iaf (y)   

11 april

Huh, bea, peter, farmor och farfar är här, vi har typ nyss ätit , nathalie är mätt ><

Idag har jag varit såååå duktig, har hjälpt mamma med maten, och gjort tårta och massa annat :o two thumbs up for me!
Nu sitter alla och är typ, döa?! Och jag och bea har hittat våra påskägg efter att ha letat ett tag :o haha. Hittade mitt i öppna spisen, hmm !?!? :p


vilka skillz jag har egentligen :o haha!

10 april ' nostalgi

Sitter och lyssnar på massa gamla låtar, nostalgi till 1000.







 



 
 


↑Med den här låten tänker jag på en full bil med mamma, pappa, Bea och Linda (m.fl?) påväg
till göteborg och hälsa på Kim
;)

orkar inte lägga in fler ><


PAULA MUNOZ NYBERG, DENNA ÄR TILLÄGNAD TILL DIG! Bara för att jag saknar dig ;/ <3 

10 april

Stack till kupolen med Jessica 2day. Hittade absolut ingenting förutom en tröja på carlings, som jag inte köpte, idjut..
Sen åkte vi tillbaka till stan och kollade lite, sen stack jag hem och åt.. Nu sitter jag här och halvdör lite till Timbaland & Fallout Boy - One And Only

och jag känner mig som ett jävla pucko..


9 april

adriana lima
(klicka på bilden)
Fatta va jag skulle skita på mig om jag skulle vakna upp som vanligt en
morgon och se ut som henne!
Hon är ju så jävla snygg :o :p

Blir kupolen med Jessica imorgon :)



9 april

Metallica MTV World Stage imorgon. Undrar vem som tänker sitta bänkad framför tvn då asså ;) haha. lolz.



Jag halvdör lite här hemma. Det var några påskkärringar och vad heter pojkarna som är utklädda ? , iallafall så var det några såna här nyss, jäkligt söta va dom! :'D  


8 april

Haha, jag dör på mig själv litegrann.
Skulle dricka té med mamma vid typ 20.00 ikväll, och så råkade jag somna innan, och mamma skrek på mig att vi skulle dricka te nu, men jag bara skrek att hon skulle vara tyst typ, å så vakna jag typ för en halvtimme sen, jag sprang upp och skrek; "SKA VI DRICKA TE NU MAMMA?"
Det låter inte kul :( Men de va det :o lovar... :p

Aja, iallafall skrev jag ett ganska långt inlägg tidigare idag, men jag är blåst.. (du har rätt, matias ;) ) ..så jag trycker inte på 'Spara och publicera'. Dumma jävel >< Skit samma.

Nu är Paula iallafall på arlanda, och åker till egypten imorgon. Jag saknar henne och jag vill också åka någonstans, va  fett längesen jag var någonstans nu, typ usa 2006 ? Längeeeesen! :/ :p
Hmm, det regnade idag oxå, jag ska spy på det här vädret ><



Den här och full pappa ute på gården med mkt folk, låter ganska bra just nu ;) :p


påsklov nu oxå ;D (y)


nathalie saknar sin matias

7 april



Min säng skriker snart efter mig, tror jag. Den saknar mig :o
Sista dagen i skolan imorgon, sen lov ;D Blir nog att vara med Jessica tror jag (: (y)


duärfinast,m.

7 april

Jag sitter här och halvdör typ, får sms av att jag nt svarar på msn av folk, asså så måste min dator vara helt jävla f ' ' ' ed upppp =D hahaha. Mac , here I come. Not.......... huh.



helt siccck, men jag är nästan lika bra! :) ;)

förra året va lars min man! :* ;)

7 april

Öh, har typ varit hemma ett tag nu, hade datakunskap första lektionen idag, sen mediakommunikation, lunch sen mediaproduktion, suck, så jag och mika satt och gjorde en jingel, hmm.. :p 
Åkte sen ner på stan med jessica, lina och amanda. Och jag och jessica gick runt ett tag innan min buss gick, sen så när jag skulle av bussen, gissa vad som händer? Bussfan åker förbi min busshållsplats och 1 till, så en annan tjej som oxå skulle av gick fram och sa till så han stannade, "Oj förlåt, jag såg inte" (?!) Blinda jävel :p 
Så pappa fick hämta mig ><   

sov ju hos matias inatt, mysigt mysigt ;) (:  ♥ ♥ ♥ !

5 april

Mammas brorsa åkte typ hem idag, och jag har inte gjort ett skit >< haha, lata jävel...
Iaf så duschade jag nyss, ska snart torka och platta håret etc. Sen kmr jag la sova antagligen (:
Imorgon sleepar jag hos Matias iaf, så kmr vara ganska död på att skriva ;) :))

Och det är lov snart (y)





5 april




Vaknade imorse av att kattfan höll på att kraffsa på dörren och ville komma in -.- Jävligt irriterande :p
Idag vet jag nt vad som händer, funderar på att gå ut och typ gå någonstans, får se om lata Nathalie orkar det sen ;)
Huh..



4 april

Hela min dag har varit helt döööd >< Först kom mammas bror med vad hon nu är, och så va dom ute och gick, & jag var hemma och skakade huset med bra musik ;)
Sen så somnade jag ett tag, huh. Så vaknade jag och dom hade redan ätit så jag åt, sen så kom Bea och Peter hit och Beas lilla feta mage rörde på sig :o haha, ungen sparkade mig i huvet när jag hade det på henne mage, hmm. Lite kaxig kanske ?!?! Jag kmr skita på mig första ggn min unge kmr sparka :o :p
Sen så kom Peters bror och fixade min dator, ett stort tack typ :o
Och nu sitter jag här, kollar på vänner och lyssnar på musik, vet nt hur jag lyckas ;o
Ska la lägga mig och sleepa snart, är liite trött >< huh.


4 april

99 saker du inte visste om mig.

1. namn? Nathalie
2. Exakt ålder? 16 år och 8 månader den 19e.
3. Vart bor du? falun.
4. Bor tillsammans med? mami och papi.
5. Husdjur? 3 katter. Och säkert några möss(/råttor?) i källaren ><
6. Färg på ditt hus? rött.
7. När är du född? 19 augusti -92.
8. Klass? mp1b :*
9. Vilket år tar du studenten? 2011
10. Något jobb? nopes
11. När ska du sova ikväll? beror helt på kvällen ser ut ;)
13. Duschat idag? vakna ju fan typ nyss, så nej :p
14. Kramat någon idag? nopes
15. Pussat någon idag? nopes
16. Vad har du ätit? ingenting
17. Dagens klädsel? just nu bara tshirt
19. Dagens sötnos? ingen än ;)
20. Dagens roligaste? öh, v.ä.n.n.e.r antagligen. :p
21. Har du många vänner? nt vet jag. Hur många är 'mycket' ? :p
22. Hur många har du kysst? har väl inte räknat?!
23. Vem kramade du senast? öh, mamma.
24. Hur många vill du ha sex med? öh, nt vet jag. ty, 999st ;)
25. Hur många har varit otrogna med dig? ingen tror jag :p
27. Har du pojk-/flickvän? har faktiskt inget svar på den frågan ännu :p
28. Vem pratade du med i telefon senast? hah, vet nt ><
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? ingen aning, minns nt ><

FAVORIT:
31. Film? ingen aning :o
32. Låt? Just nu är jag typ besatt av Moby - Flower och MGMT - Kids. Men annars Metallica - Fade to black ;)
33. Mat? fågelfrön * haha. vet nt :p
34. Dryck? venne :o
37. Stad? sthlm, gbg, skåne & det där stället där camilla bor >< haha.
38. Land? sverige & usa
39. Ämne i skolan? öh, vettefan .
40. År? hittils har 2008 och 2009 varit bland de bästa tror jag ;) och 2009 har ju fan flera månader kvar.


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? matias, i guess.
42. Personen du kysste? matias
43. Gången du spydde? jäklar, vet nt .
44. Gången du grät? i onsdags..
45. Pizzan du åt? längesen, minns nt .
46. Gången du var i göteborg? det var nog nåt år sen nu .
47. Gången du var i stockhom? i mars.
48. Gången du var full? ahah, jag är ju full varje dag ?! ;) så måste vara igår ;p
49. Gången du var hög? är fan hög nu.
50. Personen som såg dig gråta? mamma

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? Svart.
52. Hund eller katt? katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? beror la på mitt humör.
54. Tv-spel eller datorspel? Tvspel . nt bryr jag mig spec mkt men ><
55. Singel eller upptagen? båda har sina fördelar och nackdelar.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? nooone.
58. Ragga eller bli uppraggad? uppraggad iguess.
59. Big brother eller paradise hotel? bb.
60. Svart hår eller blont? blont , lr de beror på vem.
61. Blåa ögon eller bruna? båda är (y)
62. Choklad eller lakrits? choklad!
63. Göteborg eller stockholm? vet nt, båda.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? höger
65. Coca cola eller fanta? cola
66. Pizza eller kebab? ingen aning
67. Randigt eller prickigt? randigt.
68. Älska eller älskas? båda!? duuh.
69. Leva eller dö? leva, helst.

ANTAL:
70. Personer du älskar? ojoj, finns några :)
71. Personer du hatar? bara en faktiskt.
72. Personer som sagt jag älskar dig? räknar väl inte vilka som sagt de heller.
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? :o ?
74. Glassar du ätit på en dag? hahaha, åt typ 10-20 om dagen när jag va liten ><
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? ingen antagligen (n)
76. Gånger du haft minnesluckor? typ, aldrig? :P
77. Piercingar har du? 5 .
78. Personer du saknar just nu? 4.
79. Gånger ditt hjärta brustit? typ 1 gång, dom andra gångerna var det egentligen inget spec, tyvärr :P

VEM:
80. Vill du kyssa nu? oj, han jag vill vet de nog :p
81. Ska du träffa imorgon? vettefan.
82. sjöng du senast för? hmm , mamma.
83. Hade du senast en msnkonversation med? paulish.
84. Spelade du tv-spel med senast? öh, i måndags tror jag.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? hmm , M.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? simon
87. Förtjänar att dö? simon ><
89. Vill du sova bredvid i natt? M.

VAD:
90. Gör dig glad? vänner och solen ;) haha. och ibland musik :o
91. Gör dig ledsen? finns en del.
92. Vad vill du helst göra nu? äta glass med brudarna i solen ngn stans, och kolla på fint folk med vita skjortor ;) haha. Och så vill jag gärna ha M här oxå.
93. Önskar du att du slapp göra? vänta på att snön ska bort ><
94. Vill du ha nu? glass, och matias :o
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? en ny dator, en nikon d60, en lägenhet i stan. etcetc ;) haha. jag är dyr i drift.. :p
96. Längtar du till? sommarkvällar med dom bästa.
97. Tycker du om dina betyg? hmm, kan bli bättre, men dom är la bra ändå.
98. Ångrar du ditt liv? nope. har nt tid att ångra något när jag har flera år framför mig att försöka göra något av livet.
99. Är det bästa som har hänt dig? åh, så jävla mkt .



3 april

För att jag råkar ha liite tråkigt just nu :)

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i speglen första gången i morse ?
"åh herregud, måste tvätta håret" >< haha.

2. Hur mycket kontanter har du på dig ?
har bara pengar på kortet serri .

3. Vilket ord rimmar på " test "`?
fest ?

4.Favoritplanet ?
vet nt , den planet Lina Logren kommer ifrån? Va den nu heter ;)

5. Vem ligger fyra på missade samtal.listan på din mobil ?
Hem.

6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil ?
venne.

7. Vad har du på överkroppen just nu ?
tshirt och tjocktröjja & bh.  

8. Sätter du etiketter på dig själv ?
neeh

9. Vad är det för märke på skorna du har på dig ?
använder la inte skor inne heller.

10. Ett ljust eller mörkt rum ?
haha, beror ju helt på situationen ;) xD

11. Vad gjorde du vid midnatt ?
försökte sova.

12. vad står det i ditt senaste mottagna sms ?
okej :(

13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven ?
vettefan

14. Vilket uttryck använder du mest ?
ingen aning

15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast ?
hmmmmm. Mamma lr pappa.

16. Vilken pälsklädd sak rörde du senast ?
My ?

17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna ?
åh herregud, alla ?! haha.

18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade ?
Vi lever inte i stenåldern heller, har digital.

19. Vilken ålder har varit bäst hittills ?
jag gillade 14-15 typ.

20. Din värsta fiende ?
haha. S! Bara han jag hatar.  

21.Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu ?
glassbild från today!

22. Vad var det senaste du sa till någon ?
okej , gör hur du vill. typ.

23. En miljon dollar eller förmågan att flyga ?
men idiotas, en miljon dollar tack ! * Tjitjing! *

24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu ?
heheheheh ,  ja (a)

25. Senaste låten du lyssnade på ?
MGMT - Kids  <3<3




3 april

Sovmorgon för alla förutom dom som har graf idag ;) Sen idrott, hade Ultimate, Nathalie fick muchos ... ( nej jag kan nt spanska, paula ) ;D ... beröm av Willi ;) haha.
Sen svenska, pratade massa om svenska språket typ, och ngn skillnad mellan hur män och kvinnor pratar. aja.
Sen slutade vi, och vi drog ner på stan och buyade glass :))  Årets första verkliga vårglass ;D huh.



(klicka på bilderna)
   
Paula , Johanna , Amanda , Lina , Jessica! ♥



jag älskar sol! :*

 

var bara tvungen ;) ><



2 april

Nu ska en icke glad (men en snäll) Nathalie dammsuga åt sin mor eftersom det kmr folk hit imorgon. Eller om det var 1 som kmr imorn, och resten på lördag!? Aja, w/e, det kommer folk iaf........
Leka med Lina och Paulish imorn oxå, iguess.


en lagomt rolig(men även en jobbig) måndag i augusti år 2008 med Jessica.
Vi bestämde oss att cykla till stan, efter att ha spenderat ca 1/4 av en kväll i ett tält. Inte igen.



update: Va aldrig här när jag dammsuger, jag skriker ut alla möjliga ord, sladdf***a, cpvägg, k*ksugare, etc etc. Så jag kan ju då meddela att inga barn borde vara runtomkring mig just då. Men hallå, en stor fet irriterade dammsugare i detta lilla hus, det känns som att jag är en jätte som städar Barbies hus >< huh. Men snäll som jag är så tar jag mig igenom det hela ganska bra, eftersom Nathalie kan typ allt! ( fick reda på att jag fick topp betyg på "Är du allmänbildad?" på Facebook oxå, Nathalie är en liten nörd ... (a)


2 april






2 april

♥when everything feels so right


Idag så missade jag mina lektioner pga av att jag försov mig >< så jag satt och väntade i typ 5 minuter på att Lina, Jasmine och Paula skulle kma, men då kunde nt Jasmine vara med och äta, så vi andra gick till järlinden lr vafan de heter som ligger precis brevid skolan typ och åt >< bland de roligaste jag har varit med om medans jag ätit, helt sjuka tjejer jag umgås med egentligen ;o men jag gillarom! :* Sen så hade Paula spanska, och jag och Lina åkte ner på stan och så köpte vi en varsin glass, och satt i solen och åt lite, sen kom bussen och vi hoppade på den hem till henne (: Där plattade jag t.ex hennes hår och kikade på tv (: Sen tog jag bussen ner på stan igen , och mötte upp mamma och pappa och åkte hem ><  Och jag mår rätt så kasst, har ont typ överallt.. :/ de suger.


saknar matias ♥



2 april

hmm, dehär känns ju lagomt bra, jag har försovit mig >< vaknade ungefär 40 minuter Efter att bussen gått >< haha. Så nu ska jag fixa mig, och gåå ut till vägen och sätta mig på bussen som går typ 10.20. Bara den bussen som går nu XD
Så jag missar engelskan och liite av matten ;o hmm.
Sen efter skolan ska jag käka med brudarna, och sen antagligen hem till matias (:






1 april

Åkte med 15.00 bussen ner till stan och träffade Jessica 2day :) Och eftersom det var så varmt så tog jag min skinnjacka för första ggn på fleera månader, och snacka om skönt ><  Det blev ifs bara en snabbtitt på stan men jag kom iaf hem med en mascara och en Ben&Jerrys såklart! ;) daah.

Så jag och mamma ska la kolla på requiem for a dream ikväll, och ben&jerrys till det, sjukt nice ;) hade la vart ännu bättre om M hade vart här oxå men ;p :o <3





1 april

btw, så pratade jag med mamma och pappa igår om att vi har alla 3 tröttnat på Falun, så vi har kollat på hus lite längre ner i sverige, både i sthlm och skåne etc. Och igår hittade vi ett i sthlm som vi alla älskade, så vi la ett bud på det, får se om det kmr gå..... vill härifrån tack! ;) :)

1 april

you are not making things any easier..
fan


Innan jag la mig igår så fick jag ngt ryck att ta hem Requiem for a dream, hur sjuk den är så är den ju bra ;) :)
Så jag och mami ska antagligen kolla på den sen, får se vad hon tkr ;o :p :)


3 år sen idag, jag saknar dig morfar! ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

RSS 2.0