Have you forgotten your place

Ja, jag kände att jag uppdaterade så ofta förut så jag tog en paus på lite mer än en vecka nu. Det är mycket jobb att ha en sån här stor blogg med så många läsare. Sen att få det att gå ihop med jobbet och sådär. Ja, det är jobbigt.
Nej men seriöst, har jobbat kväll hela veckan, så ovana jag är lite slut nu känner jag. Blir ju bara jobb, gå upp tidigt, gå till bussen som går till stan och sen ta bussen till jobbet, sluta 19.00 och sen åka hem och göra om det igen. haha. Äh, det är ju så det är :)
Och idag hade jag tid hos frisören 09.30, både klippning och färgning. Och ja, jag är fortfarande ovan. Lugg och typ brunt hår. Ser ut som en blandning av en barnunge och en tant :) Det känns bra.
Jag skulle vilja säga att jag lyssnar på den här låten just nu, men jag påbörjade det här inlägget för sisådär en halvtimme sen, så nu lyssnar jag på eldkvarn istället.
Men den här är bra iallafall! Jag lovar! LYSSNA!!!!!!!!
Playradioplay!-I'm A pirate, You're a princess

When christmas comes to town

Eftersom jag gjorde misstaget att se Polarexpressen för ett tag sedan så ska jag nog dra igång Astrid Lindgrens jul, och sen sova för jobbar imorgon senni.
Idag blev det också att jobba, ett något jobbigt pass då jag inte är speciellt van vid såna tider. Men det gick bra ändå, och så har vi öppet en timme extra nu den här veckan, men det kommer inte ut till folk som det ska, så haha, det kom en kund sista timmen.. Aja, hade det trevligt med att prata med Sara och Christina så. Och sen så har vi ju fått en till extra på jobbet också, för en kommer dra iväg till andra länder snart. Hon verkar iallafall hur trevlig som helst.
Och egentligen brukar vi ta upp granen dagen före julafton men jag ska försöka övertala mamma och pappa att göra det imorgon. Känner noll julstämning så jag vill ha upp granen, och kolla på Ett päron till Farsa firar jul. Håller tummarna att jag börjar känna det då åtminstone!
Och imorgon fyller världens finaste tjej år. En som har funnits där i sisådär 11 år nu. En som man kan prata och göra allt med, en som är precis lika konstig som jag. Vi behöver inte prata varje dag för att veta att den andre fortfarande finns kvar där för en. Det är en tjej som jag aldrig kommer släppa. Det är liksom hon och jag. Hon är en jag skulle kunna göra i stort sett allt för, även om det inte alltid märks.
Grattis på 19 års dagen, Jessica. Världens finaste vän! ♥

Aaaaahhhh

Okej, there is no way in hell att jag ska missa slayer på metaltown!
Eftersom jag är något av en nolifer just nu så sov jag till typ nyss, men vaknade av ett sms från Robin som berättade att slayer kommer till metaltown. Åh jag är lyckliiiig!


Bored

Är väldigt uttråkad så kör igång ett par OC avsnitt!


Hey hey Paula!

Jag saknar dig, Paula! ♥

Äntligen

Äntligen är vädret som det ska vara i december.
Får hoppas att de håller i sig så jag kan sno Tommys snöskoter snart.

Anyway, eftersom jag jobbar imorgon så har jag fixat lite inför grötkvällen som är på söndag. Ska baka lite hade jag tänkt och så har jag ordnat lite annat. Mysmys.
Nej nu ska jag käka något, glömde göra de när jag vaknade för började hålla på med massa annat istället så magen börjar kurra! Cya


2012

OH DEAR GOD!! Metaltown har släppt första bokningarna för 2012, och bara dom gör att jag vill dit!
Lamb of God, Trivium och Devildriver!
Får dom dit Machine Head, Slayer, Skitarg och Darkest Hour så skiter jag i Tomorrowland och drar till Metaltown istället.

Låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig.


iPredict

Löjligt att man tror på sån hör skit egentligen :)))


20111205

ojojoj då dumt...

I förrgår va det som sagt julbord med jobbet i Sågmyra. Hade trevliga bordskamrater så det vart en del skratt. Sen åkte jag med Josefine, Matti och Tomas till victuscella och blev där ett tag. Efter ett tag drog jag mig mot Åhlens med Josefine och pappa hämtade mig. Skojig kväll iallafall!
Nu ska jag göra mig iordning och dra mig ner till stan och träffa Andreas en stund!
cyaaaa

svalkar vinden

Idag struntar jag i att jag är halvt sjuk. Är lite frisk iallafall, bara lite hosta kvar så jag ska leva på hostmedicin tills jag ska iväg på julbord med jobbet och efter det ska jag träffa Jessica! Båda behöver muntras upp så nu jäklar!
»Den svenska björnstammen - Svalkar Vinden

You can't start a fire without a spark

99eb778eb53ca73e343cafb88bd87b96_large