send me on my way

Idag=några lektioner, buss ner till stan med Lina, träffade Garrett och höll han sällskap innan hans buss gick, köpte örhängen, åkte med pappa till slätta, sen hem, ätit, sovit, kikat runt efter lite musik.
Typ.
Nu är det helg(y)


Naples, FL.


• Slipknot ×3

Snuff


Psychosocial


Sulfur

OM 98 DAGAR = BIG 4






98 dagar kvar till Metallica, Megadeth, Slayer och Anthrax kommer hit!
Jag om någon längtar tills jag står inne på Ullevi för att se Metallica för andra gången, magiskt. Mhhmm!

Cowboys from hell


Pantera♥

åh. Blir sur.
Beställde hem en klänning igår från Nelly till studenten, och den kom idag (att det går snabbt gillar vi..)
Men när den kom på mig satt den ju bra och så, MEN DEN ÄR FÖR SÖT. Alltså för puttinuttig. Och sån är inte jag Blöh. Och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Om jag ska ha kvar som andrahandsval eller om jag ska skicka tillbaka den och fortsätta leta som en tok.
Jag . blir . galen...

Aja, ikväll ska jag iallafall träffa Jessica och vi ska se Justin biebers film ^^ haha. Sorgligt nog... Men alla verkar ju tycka att den är bra så vi ger den en chans. Vi kommer säkert bli som värsta småflickorna, precis som vi var när vi gillade Tokio hotel. haha. Jag hade en mapp på min gamla dator med massa bilder på dom, och det fanns nog närmare 4000 bilder i den mappen, och jag undrade varför min dator va seg...?!


What are words, If you really don't mean them


Idag drog jag iväg till Bea och hängde med henne när hon skulle hämta Robin på dagis :) Söthögen.
Fick biljetterna till Big 4 också ;D fezt!

Sen drog jag ner till stan och köpte ett par skor för ett presentkort jag hade kvar sen i julas. Och så gick jag bara runt och väntade på buss hem, och då smsade Jessica och kollade om jag hade lust att hitta på nåågot. Så tog jag bussen h-gårn. Sen gick vi till willys och sen tillbaka till henne och pratade minnen. Hah. Vilka tider. Det mesta var nog bättre då. Wellwell :)

Sen skulle Bea och Peter hem till oss så då åkte jag hem med dom :)


sjukt fin!

(texten är svart så markera texten. något är fel. hah)

You're on thin-fucking-ice, my pedigree chums
And I shall be under it when it breaks
Now, fuck off





Jag älskar våran lånebil. En sån vill jag ha. Fast egentligen inte. Den är inte tillräckligt cooool. Men haha. Den är härlig iallafall.

Imorgon ska jag följa med Bea när hon hämtar Robin på dagis, sen ska jag fota en hel del så ska lägga kameran på laddning inatt. + att jag ska hämta biljetterna till Big 4. wooopwoop.


oooopel insignia!


Radio

Nu ska jag nog kolla på en grym film, Radio. Jag är en sån som älskar att kolla på filmer med amerikansk fotboll så den är perfa. Plus att Cuba Gooding Jr. gör det så jävla bra i den här filmen så det är sjukt. Grym skådespelare. Imorgon kör jag nog Remember the Titans♥ som jag har sett ungefär 10000 gånger men....


2011-03-15

Idag kom Linda och Josefine hit en snabbis, sen så åkte jag med dom till stan och drog till Andreas ett tag.
Sen så fick jag sms om att mina skor hade kommit så drog iväg och hämtade dom, sen hämtade pappa mig i slätta så slapp ta massa bussar(okej, 2 st men still..) för att komma hem.
Alltså, dom va ju lite höga om man säger så. Jag blev lite lång ;o Jag som är ungefär 1.60 blev över 1.73 direkt. Skojar inte. Kunde jag gå i dom? Haha, knappt. Får la träna lite, eller så får dom bara stå där och se snygga ut ;)

Imorgon ska pappa iväg och hämta ny bil, eller ah, lånebil. Ni förstår, förra veckan(?) så körde pappa på vägen till oss helt vanligt, sen kommer en släkting till oss och kör som en idiot och det var halt som attan på vägen så han körde rakt in i våran bil, så typ hela fronten va pajad och sidan på bilen >< Ingen skadade sig tackolov men iallafall. Så den bilen blev skrot, så nu ska vi ha en lånebil några veckor, sen skaffa ny typ. Wellwell.


Buuuu

ROBIN! Vart F'N har du tagit vägen?! Buu på dig....


CABS ARE HEEEERE


lättroad? typ. Men jag älskaareeeeeee bro!

gammal men så härlig (y)


thanksformakingmethecenterofyourworld


me without you is like...


old enough to know better, too young to care.

Igår så blev det att vara på Kappahl igen då, och de är bra när man har något att göra hela tiden så tiden går snabbt, vilket behövdes igår då jag skulle till Andreas efter, men ibland när jag ska dit efter praktiken så känns det som att tiden går segt just för att jag ska dit efter. Straffas jag eller något? Ääääh..

Ah iallafall så började jag få ont i huvudet påväg till han, och efter ett tag så gjorde så himla ont så jag trodde jag skulle dö >< Om jag får jätteont i huvudet så brukar jag må illa, och varför skulle det vara någon skillnad igår?
Så mådde illa, så vi gick ut ett tag innan bussen skulle komma, sen mötte jag pappa på stan och direkt när jag kom hem slängde jag mig i sängen och mamma kom in med en huvudvärkstablett till mig, sen somnade jag ett tag och vaknade efter en stund, och då var det inte bättre alls men eftersom det inte var 4 timmar efter att jag hade tatt den första tabletten kunde jag inte ta en till......... aja, så låg och trodde att min tid var kommen. Hah... Sorry.

Så inatt har jag inte sovit så mycket. Usch. Något som va bra iallafall för att jag inte kunde somna var att jag kunde ligga och kolla på Stan Lee's Superhumans. hah. Älskar nästan varenda program som går på Discovery channel.

Så idag har jag varit hemma från praktiken, känns inte alls bra men vad ska jag göra när jag mår dåligt liksom?!


Anyway, nu sitter jag och lyssnar på lite musik och peppar till big 4, som är om 4 månader typ... haha. Lika bra att börja tagga redan nu och så har jag fixat en tallrik med banan och äpple, som min morbror var så snäll att köpa med sig när han kom hit idag från norrtälje.

Och så kollade jag lite i slutet på 99 saker du måste göra innan du dör med Erik och Mackan igår. Jag ska fixa en egen såndär lista tror jag. En sak som ska vara med är nog att om jag hittar ett par skor som jag älskar så ska jag köpa dom, oavsett om dom kostar 5000 :o Jag är tjej, jag gillar skor, så ja :o hahha..
Sen ska jag hyra en cab och köra genom usa också. Och så ska jag den där perfekta kyssen, ni vet där det där perfekta tillfället och på det perfekta stället (nej, har inte alls fått det från någon film. Nejnej...)





Before you see the light you must die.


Den här dagen började bra men slutar lite halvdant.
Började med att Bea va så skillad så hon fixade biljetter till the big 4 åt mig och Tobbe. Tack! 
Sen fortsatte jag min praktik på kappahl. Efter ett tag kom mamma och vi stack till Kina och käkade. Haha, igen, inte landet. Men så dumma är ni väl inte. Eller? Sen tillbaka till kappahl och kämpade i några timmar, trots mina onda fötter.
Jag har aldrig klagat på mina converse förut men idag gjorde mina fötter ännu ondare än förut när ja använt andra skor. Så, aldrig mer när jag har min praktik där säger jag bara. Så fick sluta tidigare, det fanns ändå inget att göra så.
Då satt jag och snackade med Jessica ett tag innan pappa slutade så jag kunde åka hem med honom. Mådde illa som f'n och ville bara hem och lägga mig och sova.
Men efter att ha varit hemma ett tag gick det över, tackolov. Nu ska jag hoppa in i duschen. Det är vid såna här tillfällen jag önskar att vi hade ett badkar. Eller vi har ett, i källaren. Där det är runt 0 grader just nu. Så nej tack. Får la ta ett litet badkar som barn använder. Hööööh. 
 

lighton

Sitter och väntar på att pappa ska komma hem från jobbet så vi kan dra till farmor och farfar snart. Farmor fyller ååår, såatteh. Plus att jag ska köra dit för första gången också, så hahah. Håll er inomhus...

Så medan jag väntar så håller jag på och kikar på massa Jersey Shore avsnitt från 3e säsongen, haha. Så härliga.


I can do it like a brother, do it like a dude.



they can visit but they cannot stay

Trött, sur, irriterad, hungrig, har grymt ont. Ah. Hatar mensvärk, plus att mina tabletter är slut så jag måste till um och fixa recept till nya, och inga andra fungerar mot min mensvärk så jag håller på å döööööö.

Okej. Nog om det.


Drog som sagt till stockholm med Jessica i onsdags. Grymt väder, grymt sällskap, grym stad förutom alla människor men.. haha. Värd dag iallafall som får göras om snart igen.



INSAAAAAAANE!



JAG ÄR SÅ LYCKLIG, BÖRJAR SNART GRÅTA!
VÄRLDENS SJUKT BÄSTASTE BAND KOMMER TILL GÖTEBORG I SOMMAR!
ATT DOM ANDRA KOMMER ÄR BARA ETT STORT J***A PLUS!
Förlåt. Måste gå och stoppa huvudet i snön, fattar det ickeeee.

jag vill jag vill jag vill


Jag är så sjukt sugen på sådanahära alltså! Mjaaa.


Idag drog jag ner till stan vid 10 och klippte mig. Sisådär nöjd, men får skylla mig själv ><
Strosade runt på stan en stund innan jag drog till Paula som är där hon har apu medan jag har lov! Suuckah. Fast ah.. Sen stack vi till åhléns och käkade, och sen drog jag hem till Andreas ett tag. Sen hem och inte göra något, förutom att pilla på mtt nyklippta hår, så skönt ><

Imorgon blir det upp tidigt för jag och Jessica sticker till stockholm ett tag. Gött. Är egentligen fattig som en kyrkråtta men får la stå ut ;D Kommer härifrån ett tag iallafall, och sällskapet är perfa så.

RSS 2.0