Hillbilly heart

Bourbon boys-Hillbilly Heart. Härlig sommarlåt och Hulkoffs röst, kan väl inte bli så mycket bättre?
Inatt har Jossan sovit här så har myst lite med henne och sådär.
Nu ska jag göra mig iordning hade jag tänkt, ska ner till stan en stund och göra allt och ingenting.
Sen ikväll hade jag tänkt dra till Niklas och vinna över han i lite tv spel. Låter hur trevligt som helst om du frågar mig.


its the way we see the world


die, die, die my darling

I lördags drog jag till Jessica och färgade hennes hår, sen tog jag bussen ner till stan och mötte upp Cajsa och vi gick runt och glodde lite och käkade på American take away, fick skjuts hem och hade tänkt sitta hemma och känna mig lite forever alone med godis och film, men efter typ 2 minuter skriver Linda och efter ett tag har hon hämtat mig och jag hamnade hos dom.
Sen kom Daniel och någon jocke dit, hängde med dom på någon fest, glömt mitt leg hemma så kom inte in någonstans (glöm aldrig ditt leg igen, Nathalie, aldrig..) men de bidde en snabbis på bishops arms innan jag och Daniel tog taxi hem till mig för att hämta mitt leg men då råkade mamma och pappa som va hemma hos grannen se det såklart så dom kom hem så då fastnade Daniel med pappa och han fixade våran gitarr, halvt iallafall.
Efter ett tag slängde vi oss i en taxi igen hem till han och på morgonen gick jag hem till Linda och Stefan, Jossan vaknade när jag kom så jag mös med henne innan jag råkade somna i soffan, spelade lite tv spel med henne och sådär, sen fick jag skjuts hem av Bea och Peter!
Köpte en på en loppis i lördags, sen gick pappa ner i boden och hittade 3 till.
Blev glad tjej när jag kom hem kan jag lova. Gäller bara att hitta en spelare som funkar också.


everyone I know goes away in the end

Sitter med teoriboken i högsta hugg och lyssnar på Gravity of Love-Enigma, en av få låtar jag kan lyssna på om och om igen utan att tröttna, ungefär som Reqiuem of a Dream och Welcome to lunar industries med Clint mansell. Vet inte alls vad det är med dom, men det är som jag kommer till en värld som inte existerar ungefär, oj så fjollig jag låter.. Får rysningar varje gång jag lyssnar på någon av dom iallafall.
Nej, bara för att jag nämnde något om Requiem for a dream så ska jag kolla på den filmen nu, riktig mindf*** film.

we will be perfect in every aspect of the game

Kikade igenom arkivet lite, och hittade inlägg från väldigt längesen, från när jag va tillsammans med Matias och vi kollade på Remember the titans hos han och jag terrade mina små fina vänner med den filmen, och eftersom den är så jävla bra, så ska jag kika på den nu tänkte jag. Gör det ni med. Lovar, den är asgo.

sarcasm, because beating the shit out of people is illegal

Har har världens goaste dag med Tuva och Josefine idag! Hämtade tjejerna på skolan, tog bussen ner till stan och gick till djurmagasinet och kikade lite, sen till BR, käkade på max, tog bussen hem till Linda och Stefan med tjejerna, drog hem till Daniel, va med han resten av kvällen, har varit hemma ett tag och nu ska jag dra igång ett Pretty little liars avsnitt, så skönt att det är slut snart. Blir så irriterad efter varenda avsnitt...

behöver väl inte säga något.....?!?!?

Tumblr_lzp3cb12qc1rp8icwo1_500_large

Im just a fool, a fool in love with you

redan sugen på en till... men det får vänta ett tag men ändå..

Har precis satt mig här igen efter att ha städat lite och ska alldeles strax fortsätta, finns lite skit som ska bort.
Sen hade jag tänkt sätta mig och glo på Grease, den är ju så go. Hittade filmen i pappas musik dvd hylla och blev så sugen på att se den, ahah.. Nörd..
Nej, nu ska jag fortsätta städa, cya.

in 20 years, you will be more disappointed by what you didn't do than by what you did

Egentligen är gårdagen en dag man vill glömma, eller vissa saker iallafall.
Började med att jag drog med mamma, pappa, Linda, Stefan och Josefine och åkte pulka.
Duktig som jag är så glömde jag täckbyxor så va rätt kall om spirorna när vi skulle hem.
Väl hemma duschade jag och gjorde mig iordning, drog till Linda och Stefan, jag och Linda vandrade ner
till Daniel, satt där med dom ett tag, sen tog jag bussen till stan och mötte upp Jessica och vi drog till Pitchers och hade en efterlängtad pratstund. Sen tog jag mig till Tina och Dennis där Linda, Daniel och någon annan va. När juvelerna var redo att dra stack vi hem till Daniel och sen gick kvällen åt helvete så vi struntar i att diskutera det..
Idag iallafall så hämtade mamma och pappa mig och jag hängde med dom till Bea och Peter och fikade lite. Myys.
Och eftersom natten inte bjöd på överdrivet mycket sömn så somnade jag i fåtöljen när vi kom hem så nu är jag pigg... Rätt jobbigt eftersom jag ska jobba hela veckan nu.... skoja, vad är jobb?

20120218

I onsdags drog jag och Niklas till kupolen för han skulle hitta någon skjorta, vilket han gjorde. Sen köpte han massa annat, man ba tystnaden som uppstår när en kille handlar med än en tjej..... Nej då. Sen fikade vi på Waynes innan vi drog hem till han, gick på en liten promenad och sen hamnade vi framför en film.
I torsdags tatuerade jag mig som sagt. Stramar som attan bara, haha. Men är nöjd som fan iallafall.
Igår drog jag med mig saknade Paula till Pitchers och bara pratade och mös lite sådär. Har saknat den där tjejen.
Hamnade sen på maestro med en kebabtallrik innan pappa skjutsade hem henne och och jag åkte hem.
Idag blir det pulkaåkning med lite folk och ikväll ska jag träffa en annan saknad människa, Jessica på Pitchers igen.
Blir säkert huur trevligt som helst!
Nej, nu ska jag byta om innan jag ska fixa oboy till oss barn som inte dricker kaffe... ;)
Ha det fint!

Best believe that needle will hurt you

Drog ner till stan så Micke fick våldta min hud idag... Hej nöjd tjej!
Slänger in en lite vettigare bild när den har läkt!


hur lämnar man den man älskar?

Ååååååhhhhhh hej lycklig tjej! För er som är såhär jätteintresserade, så 5 April, kommer ett av Sveriges goaste band till Arenan, Eldkvarn. Det går ju bara inte att missa, går inte går inte. Nu måste jag bara ragga upp någon som är intresserad av att se skiten med mig också.... Annars får jag väl stå där själv och sjunga med till Pluras vackra röst.

the real lover is the man who can thrill you by kissing your forehead

Igår kom Linda och Josefine hit och mös lite en stund, sen kom Niklas och hämtade mig och vi drog och handlade något att käka, drog hem till han och fixade mat, kikade på film och sådär. Sen hängde jag med han när han skulle spela hockeybockey, aldrig mer alltså.. Fan va kallt. Aja, haha.

Och idag träffade jag Linda en stund och vi gick runt på stan, jag köpte världens fränaste solglasögon, oj duuude. Nu får det bli massa sol så jag kan börja använda dom. Haha. Sen tog vi bussen och hämtade Jossan på skolan, gick hem till dom och jag väntade på att Niklas skulle sluta, och drog sen till han och vi började kolla på en film som sög, så vi bytte och myyyste lite. (awwww....) Och eftersom det va match ikväll igen och som jag skrev, aldrig igen, så jag drog hem till Linda och va med henne till pappa slutade och så åkte jag hem med han.
Och nu har jag tråkigt, så Le jag sitter och trackar Andreas med lite roliga bilder.. haha. Stackarn.

the games we play

Idag blev det att jobba en stund, en dag man egentligen ville vara ute såklart.
Blev roligare när Niklas kom in och hälsade på en snabbis. Efter jobbet drog jag och pappa och handlade saker till maten, som jag, Nathalie Johansson lagade. Otroligt. Är snart redo att flytta hemifrån. haha...
Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på musik/kolla på Vänner, sen lite senare är det otroligt tråkiga men ändå roliga Rabatt till varje pris. Jag förstår inte varför jag kollar på skiten..

.

Tumblr_lyjg0dauzf1qd94umo1_500_large

Because a red light it means a warning, and I can't hold out. Baby, I'm burning.

Jag måste seriöst skaffa mig ett liv, vaknade runt 12.00 idag igen. Aja.
Igår så drog jag ut och käkade med Niklas, sen hem till han där han fick spö när vi spelade tv-spel och efter de kikade vi på Thor. Riktigt trevligt!

It leaves you baby if you dont care for it

Sitter och dunkar lite system of a down här hemma, passar till mitt humör just nu. Äh, vad ska man göra:) It is what it is.
Som den nolifer jag verkligen är så vaknade jag inte för så längesen och Linda ringde så vi snackade en stund, trevlans. Nu ska jag fixa något att käka och antingen kolla på Colombiana eller A walk to remember. Vet inte riktigt vilken jag är sugen på egentligen, en tjej som mördar folk för att komma till slutmålet, mördaren till sina föräldrar eller en liten fjoll kärleksfilm om en kille som behöver hjälp i skolan och blir kär i den duktiga tjejen som hjälper henne och hon är sjuk etc. Äh, vi tar a walk to remember, Shane west är snygg.

23.29

Nej, nu skiter jag i det här, ska gå och lägga mig och slänga in hörlurarna i öronen och lyssna på musik.
Bättre finns nästan inte. Observera, nästan.
Tryck på bilden så får ni höra världens goaste låt.

15.33

Det bästa som finns är nog att vara ensam hemma, slänga sig under den skönaste filten på jorden och kolla på vänner. Bara så ni vet.


the number six

Och så tycker jag att vi frågar oss själva....
Varför i hela världen skulle jag bli brunhårig, korthårig och lugg'ig för? Jag är då fan dum i hela huvudet...
Den här bilden är några år gammal, därav fjortisposen dååå.. men ändå...
Nej, snart är det jag som drar och färgar tillbaka håret! Såhär går de ju fan inte att se ut länge till.

.


And I ain't seen the sunshine, since I don't know when

Haha just min tur. Igår skulle jag ha tatuerat mig, som jag har längtat efter det alltså, anyway, vad hände i måndags? Började få ont i halsen och kände mig allmänt hängig.
Och natten mot tisdagen sov jag typ ingenting kändes det som, så jag va såklart tvungen att ringa och boka om. Sen lite senare på dagen så kollade jag tempen, hade alltså 40 graders feber, va i helvete?!?!?! Inte så konstigt att jag inte orkade någonting. Idag mår jag lite bättre, men har ännu ondare i halsen. Aja, what to do....

when someone hurts you, cry a river, build a bridge and get over it

Namn: Nathalie Johansson
Piercingar: Har la några i öronen, tungan och läppen.
Tatueringar: Ska fixa min tredje imorgon.
Längd: Är la runt 1.60.
Skostorlek: 35/36
Hårfärg: Mörkhårig.........
Fräknar:  Jao.
Önskar du att du bodde någon annan stans? Ibland, ibland inte.
Tänker du på självmord? Verkligen inte.
Dricker du? Vatten? Ja ofta faktiskt.
Använder du droger? Nopes. Borde jag?
Vilket schampo använder du? Olika.
Vilken parfym använder du? någon från britney och någon jag inte minns. heeeeehe
Vad är du rädd för? Kan va lite smårädd för mörker ibland.
Gillar du berg och dalbanor? Ja!
Senaste...
Filmen du köpte? Oj haha. Trehundra år sen or what. Va väl någon med stefan och krister.
Låten du hörde: Old school hollywood
Personen du ringde? För jag ringer folk såhär ofta, va väl daniel eller pappa.
Personen som ringde dig? Minns icke.
Personen som sov i din säng? Jag. Bara jag som får sova där.
För eller emot...
Långdistansförhållanden? Inget jag föredrar själv. Ska vara jävligt kär i den människan då isåfall.
Utnyttja någon? Emot.
Självmord? Emot.
Använda droger? Emot.
Sex före äktenskapet? För.
Köra onyktert? Emot.
Förhållanden? För.
Favorit...
Låt: Varierar men det spelas jävligt mycket johnny cash hos mig just nu. Skulle nog säga att God's gonna cut you down spelas mest right now.
Sport: Får la säga hockey på den.
Dryck: Haha det vill jag inte säga så vi säger mjölk (fast jag älskar mjölk..)
Kläder: Älskar jeans. Kan sova i jeans. Nej men nära på. Och sen någon tjocktröja, älskar hur feminint jag klär mig alltså.
Film: Oooojrå. The punisher, Stefan och Krister, alla såklart, sen känner jag på mig att Colombiana kommer bli en av dom.
Bil: Chevrolet camaro, Dodge charger, Dodge ram, Lamborghini, och sen har jag något för stylade golfar också.. haha. Den nya beetle'n är snygg också. Ja några stycken iaf..
Serie: Vänner.
Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Yes.
Gråtit över en flicka? Ja.
Ljugit för någon? Men ja.
Varit i slagsmål? Nej inte vad jag minns.
Blivit arresterad? Nope.
Träffat någon från internet IRL? Yes.
Antal...
Tjejer du kysst? Haha, är väl några.
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Vet inte, är la några stycken.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Vet inte.
Senaste...
Boken du läste? Haha. Sorgligt.
Personen du fick brev av? Oj trehundra år sen.
Personen du fick sms av? Daniel.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Mycket längesen.
Saken du köpte? Va väl nå jävla örhängen från Gina som jag ska lämna tillbaka.
Vad har du gjort idag? Jobbbbbat hela dagen lång.
När stiger du upp på morgonen? Beror la på om jag ska jobba eller inte.
Gillar du att slåss? Hell no.
Vad har du på dig? Mjukisbyxor och en tjocktröja.
Vad ska du göra ikväll? Duscha snart, och sova.
Använder du hårspray? Ja.
Kan du stå på händer? Efter en öl eller så kanske.
Gillar du ketchup? Nja, sådär.
Är du glad nu? Nja, inte riktigt. Vet man att man kanske förstör för någon annan så mår man faktiskt inte så jävla bra. Seriously. Ett helt fml-moment på det alltså.
Vad dansar du till? Allt. Dansade till mikrons ljud för nån timme sen.
Stockholm är... ? Betong'igt. De positiva är väl att världens bästa Robin bor där.
Göteborg är... ? världens finaste ställe som jag någon gång ska flytta till.
Spaghetti eller makaroner? makaroner.
Land du vill besöka? Saknar usa och syster just nu alltså, men maldiverna låter också lockande.
Namn: Nathalie Johansson
Piercingar: Har la några i öronen, tungan och läppen.
Tatueringar: Ska fixa min tredje imorgon.
Längd: Är la runt 1.60.
Skostorlek: 35/36
Hårfärg: Mörkhårig.........
Fräknar: Ja, kan man la säga.
Önskar du att du bodde någon annan stans? Ibland, ibland inte.
Tänker du på självmord? Verkligen inte.
Dricker du? Vatten? Ja ofta faktiskt.
Använder du droger? Nopes. Borde jag?
Vilket schampo använder du? Olika.
Vilken parfym använder du? någon från britney och någon jag inte minns. heeeeehe
Vad är du rädd för? Kan va lite smårädd för mörker ibland.
Gillar du berg och dalbanor? Ja!
Senaste...
Filmen du köpte? Oj haha. Trehundra år sen or what. Va väl någon med stefan och krister.
Låten du hörde: Old school hollywood
Personen du ringde? För jag ringer folk såhär ofta, va väl daniel eller pappa.
Personen som ringde dig? Niklas.
Personen som sov i din säng? Jag. Bara jag som får sova där.
För eller emot...
Långdistansförhållanden? Inget jag föredrar själv. Ska vara jävligt kär i den människan då isåfall.
Utnyttja någon? Emot.
Självmord? Emot.
Använda droger? Emot.
Sex före äktenskapet? För.
Köra onyktert? Emot.
Förhållanden? För.
Favorit...
Låt: Varierar men det spelas jävligt mycket johnny cash hos mig just nu. Skulle nog säga att God's gonna cut you down spelas mest right now.
Sport: Får la säga hockey på den.
Dryck: Haha det vill jag inte säga så vi säger mjölk (fast jag älskar mjölk..)
Kläder: Älskar jeans. Kan sova i jeans. Nej men nära på. Och sen någon tjocktröja, älskar hur feminint jag klär mig alltså.
Film: Oooojrå. The punisher, Stefan och Krister, alla såklart, sen känner jag på mig att Colombiana kommer bli en av dom.
Bil: Chevrolet camaro, Dodge charger, Dodge ram, Lamborghini, och sen har jag något för stylade golfar också.. haha. Den nya beetle'n är snygg också. Ja några stycken iaf..
Serie: Vänner.
Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Yes.
Gråtit över en flicka? Ja.
Ljugit för någon? Men ja.
Varit i slagsmål? Nej inte vad jag minns.
Blivit arresterad? Nope.
Träffat någon från internet IRL? Yes.
Antal...
Tjejer du kysst? Haha, är väl några.
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Vet inte, är la några stycken.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Vet inte.
Senaste...
Boken du läste? Haha. Sorgligt.
Personen du fick brev av? Oj trehundra år sen.
Personen du fick sms av? Daniel.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Mycket längesen.
Saken du köpte? Va väl nå jävla örhängen från Gina som jag ska lämna tillbaka.
Vad har du gjort idag? Jobbbbbat hela dagen lång.
När stiger du upp på morgonen? Beror la på om jag ska jobba eller inte.
Gillar du att slåss? Hell no.
Vad har du på dig? Mjukisbyxor och en tjocktröja.
Vad ska du göra ikväll? Sova.
Använder du hårspray? Ja.
Kan du stå på händer? Efter en öl eller så kanske.
Gillar du ketchup? Nja, sådär.
Är du glad nu? Nja, inte riktigt. Vet man att man kanske förstör för någon annan så mår man faktiskt inte så jävla bra. Seriously. Ett helt fml-moment på det alltså.
Vad dansar du till? Allt. Dansade till mikrons ljud för nån timme sen.
Stockholm är... ? Betong'igt. De positiva är väl att världens bästa Robin bor där.
Göteborg är... ? världens finaste ställe som jag någon gång ska flytta till.
Spaghetti eller makaroner? makaroner.
Land du vill besöka? Saknar usa och syster just nu alltså, men maldiverna låter också lockande.

BertycoX - The Signal

För ovanlighetens skull skriver jag väl här igen då. För ni är så intresserade.
Nej men ville tipsa er om en låt. Grymt bra är deeen.
Och nu ska jag gå och ta bort make'ett och lägga mig i min efterlängtade säng.

seriously


Then go home with somethin' to poke on

Kortfattat om den konstigaste lördagen på länge;
Drog ner till stan, gick runt lite med Bea, Peter och Robin, fick skjuts till Daniel, 3 som jag inte minns namnet på kom dit, började kalasa, drog till Niklas, kalasade vidare, mötte upp Linda som slutade jobbet vid halv 9, någon gång senare drog de flesta av oss till Pitchers, mös runt lite med de folket, träffade Lina som jag inte träffat på trehundra år, hamnade på maestro och delade kebabtallrik med mattias och efter ett bra tag av funderande hamnade vi på en inte-så-mycket-efterfest i aspeboda, hände konstiga grejer, somnade, vaknade, umgicks, killarna drog och köpte kebabtallrikar och pizza och fan vet allt, började kolla på film, soffgänget somnade, sen tillbaka till stan och nu är jag hemma och är tröttast i världen och vill bara sova men ska försöka hålla mig uppe ett tag och gå och lägga mig tidigt istället för imorgon så är det jobbet 11.30 som gäller!
Varsågoda för den fina uppdateringen om mitt så jättespännande liv, hoppas detta ger er något.

.


I forgot to remember to forget

Idag (egentligen igår, men så noga behöver vi inte vara..) så jobbade jag 14.00-19.00. Efter lite ändrade planer så hamnade jag till slut hemma, yay. Men jag fick hem min tröja som jag beställde från Modekungen iallafall.
Imorgon (igen, idag..) så drar jag ner till stan och möter upp en av mina fina systrar och fikar och kollar runt lite. Mysigt. Önskar att ni känner mina syskon, dom är något bäst. Finns alltid där, på alla sätt och vis. Känns, ursäkta ordvalet men, så jävla bra. ♥

.

Dammit :) :) :) :) :)

RSS 2.0