till death do us part

Vart världens lyckligaste tjej när jag såg vem som kom in genom dörren igår kväll, min.
Efter att inte kunnat släppa taget om killen på typ 50 timmar så drog vi och käkade på Z krogen, sen hem och äta jordgubbar och cheesecake som jag gjorde för någon dag sen framför En gång i Phuket (?).
Sen fick jag äntligen somna bredvid älsklingen i sängen, då jag har sovit i soffan varje natt han varit borta.
Nu ska jag göra mig iordning och sedan dra mig mot jobbet!

NICLAS,

KOM HEM!!


There's nobody like him anywhere at all

Igår drog älsklingen till Gotland som sagt. Hemskt att säga hej då, hemskare att gå in i lägenheten och inse att jag inte kommer träffa honom på några dagar.
Efter en kort stund så börjar de regna och åska, och alla som känner mig vet att jag hatar åska om jag är ensam, så gissa vem som packar ihop lite skit och drar hem till mamma och pappa? Haha..  Såklart ringer Niclas sen på kvällen och säger att dom kommer hem på söndagen istället för lördagen... Så typiskt när jag vill ha honom här redan..
Så imorse drog jag tillbaks hem och duschade och gjorde mig iordning. Sen hämtade jag mamma och Elicia, tog en tripp till stan och till ÖoB och köpte möbler till balkongen och lite annat skit, efter blev de plantagen och Ica maxi för att köpa blommor och en zinkkruka, också till balkongen. Upp och lämna dom, sen hem och fixa käk och utemöblerna.
Aja, nu ska jag ner och titta till tvätten och sen gå upp till Linda och färga hennes hår.
Tumblr_m5l8nbrnsh1qkae7bo1_500_large

friends & traitors

Vet inte riktigt vad jag ska skriva för skojsigt, för något sådant finns nog inte just nu tyvärr.
För mer än ett år sen så tog jag studenten och nu blir jag hur känslosam som helst när jag ser 93orna gå runt med sina vita mössor på huvudet. Vad har jag gjort för speciellt på ett år? Sisådär ingenting. Äh, vi får väl ändra på det då.
Aja, idag ska jag till vårdcentralen och kika en sak. Sen blir det väl bara hem, fixa käk, slänga barnen i säng och vi också. Imorgon blir det för ovanlighetens skull frukost med Niclas och barnen mitt i veckan för Niclas lämnar dom lite senare på dagis, sen senare mot kvällen drar han iväg till Gotland med några stycken för att åka motorcykel och såntdära.
Nej, nu ska jag ta något litet att äta och göra mig iordning.

Enviken

Sitter på min rast på förskolan i enviken just nu och ska väl gå ut och leka om en stund igen i någon timme innan de blir lunch.
Har de galet bra och ungarna är så roliga, fick till och med en teckning av ett barn innan vi gick ut!
Är kanske inte så konstigt att de lutar mot att plugga till förskollärare...


sara fabel

Förra helgen firade vi Markus som fyllde år. Den här helgen har vi varit på stan för Falu kalaset, åkt karusell med Emma, fått min älskade sockervadd(nörd), jag har äntligen flyttat hem till min älskling, ikväll blir det nog inget alldeles för speciellt men det kan ju ändras. Niclas har dragit iväg för att tvätta sätena i mammas och pappas bil och fixa lite med några andra grejer på jobbet med Kjell och Stefan. Jag ska nog åka iväg lite och glo, sen ska jag nog till Niclas jobb och se om dom kan göra något rätt. (a joke..)
Nej, nu ska jag göra mig iordning så jag kommer iväg någon gång!

RSS 2.0