Efter regn kommer solsken (så funkar det inte sverige, för här skiner aldrig solen..)

Jag har mina dagar, tills nu har den här dagen varit helt ok. Men nu är jag bra sur. De som känner mig vet hur mitt humör kan vara.
Nej men jag läser ju en del bloggar och sådär, alla möjliga. Och vet ni vad? Typ alla är utomlands, eller ska åka utomlands. JAG DÅ? Jag är kvar i regniga äckliga sverige. Jag vill faktiskt härifrån nu! Och det finns bara ett ställe jag vill till nu. Världens bästa land. Ja, exakt, usa. Fyfan va underbart det hade varit..

Skulle jag kunna få göra om hösten 2010's resa dit? Resan från Arlanda till Amsterdam kan vi skippa, men jag kan komma direkt till Atlanta, köpa en pretzel och vänta på mitt plan som ska ta mig från regniga Atlanta till mer fuktigt varma underbara Fort Myers, och sen ha en 45 minuters bilresa till Cape Coral. Även fast klockan är 04.00, så lyser massa lampor. Sen vakna upp dagen efter och käka frukost ute vid poolen och sen ta en promenad i sisådära 28 grader. Åh alltså....... Nu skulle jag kunna göra vad som helst för att komma ifrån den här hålan för att få komma dit. Synd att jag inte har så mycket värdefullt, annars hade jag sålt allt för att få ihop till en flygbiljett >< haha. Och nej, inte en retur. Jag stannar där forever.

Går ni förbi ett Auntie Anne's, köp en pretzel! Fyfasen va gott det är. Vet inte hur många jag käkade sist jag va där. Behöver jag ens säga att jag gick upp ett par kilon efter mina 2 veckor där? Nej, tror inte de..




Nu tack!

Why don't you drop your guard? I'm on my knees (for you...)

IN FLAMES - ROPES

Idag blev det som sagt jobb igen. Jobbigt att gå upp på morgonen, men bara man kommer dit så är det ju lugnt. Alla är snälla och det är kul, så finns ingenting att klaga på. Förutom min rygg efter att ha stått i kassan ett tag men äh, lite får man väl stå ut med... ;) Hörde dessutom något roligt idag, vilket höjde mitt humör lite. Skulle vara så sjukt bra om det blev så. hah. Får hålla tummarna!!

Nu är det lite folk här igen, Bea, Peter, Robin, Camilla, Trey, Elicia, Dave, Roine, Tobbe, mamma, pappa och jag. Ungefär så det brukar se ut nu för tiden.. haha. Men det är trevligt så de gör inget. Håller iallafall på att grilla just nu, jag vet inte riktigt vad men har hört rykten om majskolvar(♥) och annat sånt där shit man grillar. haha.

Ikväll ska jag nog köra igenom alla avsnitt av PLL som jag har kvar. Är nog 3-4 stycken så de är lugnt :) haha. Jag har ju inget liv iallafall så.




keep walking on, my friend

Så jävla skönt att kunna gå ut, har varit sjuk sen jag kom hem från göteborg, alltså runt 2 veckor..
Men igår drog jag med lite folk till Sågmyra och kikade i affärerna som finns där (hahaha, jag vet.. spännande.)
Hittade iallafall en klänning inne på Bubbleroom och ett par skor inne på scorett. Kunde inte låta bli... Aja. hah.
Idag har jag jobbat, sen när jag slutade drog jag till Andreas ett tag, nästan 3 veckor sen vi sågs sist så har jag saknat honom? JA! Sen kom brorsan, pappa och min morbror och hämtade mig på stan eftersom det inte går några bussar till mig på helgerna. Fast i för sig, förstår dalatrafik, tror väl inte att det är någon som är så dum i huvudet som bor här uppe, men jo senni, det finns faktiskt folk som gör det! Fast inte frivilligt såklart..

Och nu när jag kom hem så drog jag igång ett avsnitt av Pretty little liars, och blir tokig på att jag inte blir klokare alls av att se fler avsnitt, blir bara mer och mer förvirrad. Ian? Jason? ALLTSÅ GAH.. Aja..
Nu ska jag iallafall slänga mig i säng, för imorgon jobbar jag igen!


PLL

Jag är rätt duktig på att döma en serie eller en film by its cover, men igår gick jag emot det och började kika på en serie som jag trodde va ganska så värdelös då jag oftast tycker om serier som Vänner, The big bang theory och typ Two and a half men. Men igår så började jag kolla på Pretty Little Liars som absolut inte är något som jag egentligen gillar men det är något med den serien som har gjort att jag har fastnat och har snart kollat på 6 avsnitt sen igår. Så, kolla in Pretty little liars!


underbar vecka




















5månader

Jag älskar dig, Andreas♥


äntligen hemma..

.. efter att ha varit borta i en vecka.
Jag har först spenderat några dagar på P&L med fina Jessica. Sen när jag slutade med jobbet i fredags så drog jag, mamma och pappa direkt till göteborg till min bror. På lördagen drog vi iväg till liseberg ett tag och i söndags vaknade jag med halsont men det sket jag i eftersom jag visste vad kvällen hade att erbjuda. Så jag, Tobbe och Peter tog pendeln till ullevi och mötte upp Peters kompis och sen va det dags för Big 4!
Anthrax, Megadeth, Slayer och Metallica! Helt underbart. Stället var fyllt med galna människor, det va fint väder och Metallica gjorde mig helt svimfärdig, något av det bästa jag någonsin gjort, att stå där och kolla på världens bästa band. En kväll jag aldrig kommer glömma.

Och idag vaknade jag med ännu värre halsont efter gårdagens skrik och med feber dessutom. Jag mådde ok i början så jag körde en bit, precis som när vi skulle dit. Men efter ett tag mådde jag inte bra alls så jag satte mig i baksätet och lyssnade på musik och lutade huvudet mot min sovsäck från P&L. Nu är vi alla hemma iallafall, och vi fick med oss min brorsa hem också. Askalas.

Nu mår jag ännu sämre, är helt snuvig och min hals vill inte ge med sig. Aja, jag ska slänga i mig min andra kopp te för kvällen och fixa popcorn och kika på Life as we know it. Återstår att se om den är bra.


RSS 2.0