We'll party all night and get drunk off our heads, 'Cause we can all rest when we are dead.

Innan jag börjar skriva om inget-har-hänt-sen-jag-skrev-sist så har jag en låt/låtar av ett band som spelas flitigt hos mig just nu, av ett band som jag tror följer Robins liv, för i typ varje låt så tänker man på han och hans hyss. Akta dig för Alestorm dude. Anyway, sök på Alestorm så kommer de upp ett par bra låtar. Wenches & Mead och The Sunk'n Norwegian är de bästa. Och Keelhauled.

Iallafall, jag har inte haft något liv den här sommaren, tråkigaste sommaren någonsin. Ett tag trodde jag hade dött för de va så tråkigt. Men jag har mig själv att skylla, boring SOAB#1. Men jag fick en bra vecka på P&L med bästa Jessica, plus en jävla bra helg i göteborg med liseberg och Big 4. Men nästa år får jag skärpa mig! Gör mig redo för sommaren 2012 på en gång mannen!
Ja, i fredags fyllde jag 19, men hade du fått gissat hur mycket så hade du nog gissat på typ 15-16 där runtomkring, men in your face! Ja, exakt..   Då drog jag ihop ett gäng på 16 skallar och 16 kroppar i olika storlekar och stack till borlänge och käkade gó mat och fick paket och massa fint. Om nu när jag säger en sak jag fick, så gissar du på att jag fyllde kanske 9 eller 10, en sockervadds maskin. Bea och Camilla vet vad jag vill ha alltså. Och så fanns den så nära, men jag inte sett den. Ojojoj, stupid mothafuka. Så testade den idag, för folk kom hit för att säga hejdå till Camilla och Trey som drar tillbaka till landet far far away. Så om jag går upp i vikt, damn you Camilla och Bea. Men gillar er ändå.
Lördagen är inte värd att nämna.
På söndagen fanns det 2 góa personer som fyllde år, min syster Linda och min syster Beas kille. Så först drog vi till Linda som hade fått för mycket av det goda dagen innan så henne kunde man förväxla med en zombie, där fick vi en god tårta som Tina och Dennis hade fixat. Sen drog vi till Bea och Peter och myste med dom, käkade tårta även där. Japp, jag drog iväg på en promenad på 666 km när jag kom hem på kvällen.
Idag drog jag iväg och fixade presenten till slasken som fyller år imorgon, sen hem till The Andreas.
Imorgon blir det att säga hejdå till Camilla och Trey som sagt. Sedan hem till Lina. Blir nog mys.
Födelsedagsbrud i fredags. Hade ett halsband jag fick av min syster Kim och hennes familj i studentpresent. Asfint!
Man skulle nästan kunna förväxla oss med modellerna från Victoria Secret...♥

Challenge the whole human race

Va in på Siba för några dagar sen, och det är då tamejfan att jag inte kan hålla händerna borta när jag hittar något jag vill ha.... Så jag fick med mig en iFån 4.

I fredags träffade jag Jessica och vi hade de kalas vid regementet. Why? Vet inte. Men de va skoj som vanligt iaf!
Sen på kvällen stack mamma, pappa, Camilla och Trey iväg till stockholm, typ. Så blev ensam hemma hela helgen. Kul? Fuck no. Mespropp. Men har jobbat båda dagarna så tiden har la gått snabbt iaf :)

Nu sitter jag och lyssnar på Machine head på hög volym och småpeppar till dom kommer till sthlm i november. Så jävla sugen, men har faktiskt riktigt tråkiga(♥) vänner som inte lyssnar på sån musik, så vi får se hur jag gör :)



• Benny Benassi presents The Biz ×3

Satisfaction

Love Is Gonna Save Us     (Bäst)

Change Style

vår 2012










shine on

Vaknade för sisådär 2 timmar sen, men kunde ha sovit lite längre tycker jag, men det är skönt att inte ha bråttom för vid 13.30 ska jag jobba så jag ska la börja göra mig i ordning snart men orkar inte flytta mig. haha.

Och jag är lite småglad, för pappas kompis kom hit och hälsade på från Härnösand i helgen, och medan jag va och arbetade hårt igår så hjälpte han mig att fixa mina högtalare jag köpte för några dagar sen. Egentligen var det inte meningen att dom skulle upp än, men aja. Det låter bra nu iaf ;) Men om dom passar i mitt halvt lilla rum vet jag la inte, men dom får stå kvar tills jag flyttar iallafall. Höhö. Ganska nice och lyssna på Metallica med dom om man säger såå.

Neeh, ska börja göra mig klar nu. Blir att jobba till stängning så de gäller att hålla sig vaken. Haha.


+ att min syster och hennes son ska stanna här i typ 3 veckor till, fast hennes dotter och man måste åka tillbaka till  (♥) för jobb och skola och sånt där.  Lite tråkigt men det är kul att hon och Trey stannar ett tag till iallafall!



RSS 2.0