klicka på bilden då



Idag drog jag till kupolen med Jessica. Bästa människan på heeela jorden. Lovar.
Fick iaf med mig en sak hem men den passar inte mig riktigt tror jag. Men orkar inte åka till borlänge för att lämna tillbaka. haha. Återstår å se vad jag gör..

Imorgon kör vi grillat hos henne, sen drar vi någonstans. Vart? Vet inte. Blir nog skoj iaf (y)

fest i hela huset

Min lånemobil kan inte ha mitt gamla minneskort eftersom det är till för sony ericsson och jag har lånat en nokia.(i know..)
Anyway, och jag hittar inte min mp3 och min ipod funkar inte. ALLTSÅ VAFAN.
Vet inte hur jag ska klara mig utan musik. När jag åker buss och sånt liksom. Höll på å dö när jag skulle gå till bussen och när jag åkte buss till och från Andreas.
FU!

"My heart does not beat... It wobbles"

Benga - 26 basslines

Några hundra år senare sitter jag här igen och kliiiickar.
Efter en veckas med skit så är jag lite bättre. Thaankgod. Det var på tiden.
Hmm, idag drog jag först upp till siba med mamma och pappa, va tvungen att lämna in mobilen för det går inte att ladda eller typ lyssna på musik så hoppas att dom fixar det. Hade hellre slängt den i marken och sparkat på den några gånger men det går inte tyvärr. I september, då får jag göra det.

Sen drog vi ner till printeliten och fixade med lite grejer till studenten. Och direkt efter det mötte jag upp Paula och gick runt med henne. Joinade henne till tågstationen när hon skulle hämta tågbiljetter, sen gick vi till Max och väntade på Elin. När hon kom så käkade och jag blev sjukt glad för jag kunde ta en värktablett (anteckna då)
Har gått runt och haft ont hela dagen. Funderar på å bli kille.
Anyway, sen gick vi runt lite. Paula testade skor, Elin hjälpte mig att fixa t9 på min lånemobil. Nokia? Alltså vafan.
Sen blev de bara att ta bussen hem och dö lite.

Imorgon blir det nog att vara hemma bara. Skulle egentligen hem till Andreas men om jag känner min kropp (huh) rätt så kommer jag ha ont som en pony imorgon också så tar la de på torsdag I guess.


och jag fixade spotify premium idag. bara för att jag kan. dedu.


världens mysigaste katt som inte alls har något med saken att göra.


FML

Jag vill också åka till spanien med tjejerna.
J ä v l a s k i t p i s s b a j s.

död mus

Jag råkade nyss beställa lite saker från http://www.deadmau5.com/store/ , men det var liksom inte meningen. Helt plötsligt kom det fram på rutan "Thanks for ordering from the Deadmau5 online store! Here is a summary of your order.."
Jag ba wooot? Så vi får se om det kommer hem saker därifrån snart >< Har iallafall mailat dit så vi får la se.
Klagar inte om jag får hem sakerna iallafall!

Och snart är pappa klar med altanen som är precis utanför mitt fönster, så när det blir lite varmare på kvällarna kan jag bara dra ut dit genom mitt fönster med datorn ^^ ashärligt!




-

 


. . . . . . . . . . .

jag kan inte köra bil. är helt värdelös. finns det något jag kan göra? nej.
jo, koka nudlar kanske, yeeii (y)


2011-04-08

Idag var det dags att hämta nya bilen, så hängde med mamma och pappa till Ludvika. Sen så körde jag från Ludvika, och så blev det direkt hem till Andreas ett tag. Och när jag skulle hem regnade det som f'n.. Usch. Men det gick bra att gå hem ändå ;D hah.


M'BLACK



deeeadmau5!



Nobody's ever made me feel the way that you do

Idag hälsade jag först på Bea en snabbis som ligger på sjukhuset. Men hon kommer tackolov hem imorgon efter en jäkla massa väntan. ♥
Sen blev det att skynda ner till stan för en körlektion. Fixade en tid till imorgon på en gång. Nu ska jag komma igång med det här på riktigt. Varför började jag inte tidigare? I.d.i.o.t.
Aja, efter det åkte jag med mamma och pappa till ludvika (hah,jag vet...) för att kolla på bil iallafall.
Så dom köpte en så dom får hämta den på fredag för de va lite saker som skulle fixas först. Intressant för er att veta, jag vet! :D


2

weheartit

















Scary monsters and nice sprites.


Åh, vill till Emmaboda och kika in Skrillex, och sen har vi ju Deadmau5 på P&L! Får fixa en endagsbiljett eller något! Och dagen efter P&L är slut, så äre göteborg och Big 4 som gäller! Taggad? Hell no.........................

Idag åkte jag med mamma och pappa till borlänge för att leta efter ny bil, eftersom när pappa krockade med våran andra och den ska till skroten så lär vi fixa en ny.
Så idag hittade vi en som vi (hahah, ah okej, mamma och pappa..) ska köpa. Men det är en volvo, det hemskaste som finns.. Aja :)


Idag är det 5 år sen som morfar gick bort, och det är 1 år sen Iris blev påkörd. ♥

RSS 2.0