even when they are asleep

Inte mycket till uppdatering på det här stället har jag märkt, men finns inte så mycket att prata om. 
Just nu är det bara jobb som finns i mitt huvud, både i praktiken och i teorin. Vad vill jag göra? Blabla.
Niclas semester börjar imorgon, passande till de veckor jag jobbar som mest, idag kommer det en kille som ska hämta Niclas motorcykel, kära Duke'en får lämna plats för andra saker som kommer hända in the future helt enkelt. Tyvärr. Kommer sakna att sitta bakom Niclas och krama om honom medan vi glider fram på vägarna. 
Finns lite annat att prata om men inget jag kan nämna just nu, får se senare när det är spikat. 
Låt oss säga att livet börjar nu då. 

20120704

I fredags så jobbade jag mellan 07.00-13.30, drog sen hem och fixade med lite grejer tills Niclas kom hem, och kort efter satte jag mig bakom ratten och körde oss mot stockholm. Ju längre vi kom, desto dåligare kände jag mig, ont i halsen, hosta och snorig så jag skulle kunna bli sponsrad av Edet. På kvällen var det meningen att vi skulle spendera lite tid på stan, träffa Robin och sådär men jag blev kvar med feber och allt det där på hotellet, men Niclas drog till iväg och överraskade en kompis och såntdära. 
 
På lördagen vart det hotellfrukost och jag tvingade mig själv att hålla humöret uppe och så drog vi till Gröna lund och kikade runt där lite, åkte några berg och dalbanor. Sen åkte vi till Jensens och åt, vart massa promenad runt i stan och sen på kvällen så träffade vi Cecilia, Niclas syster och en kille jag inte riktigt minns namnet på (dåligt Nathalie..) Vi satt oss på ett fik och fikade lite och sen vart det en promenad längs vattnet och sen tillbaka till garaget där bilen stod och så började vi våran resa hem igen. Vart en omväg i Gävle så vi hamnade vid Rullsand, jättemysigt och fint sådär på kvällen. Istället för att åka hem direkt åkte vi till borlänge och kikade in alla Peace and Love'are, men vart bara en snabbis innan vi drog hem och la oss i sängen direkt och somnade. 
 
På söndagen vart det bara att ligga hemma och vila inför måndagen då vi båda skulle jobba, men jag mådde fortfarande skit så jag blev hemma på måndagen, men igår vart det jobb. Sen direkt hem, Niclas hade fixat gómat så vi åt, sen hem till hans föräldrar och fira hans mamma och syster i efterskott. Sen snodde vi med oss hans syster och bror och drog till Vällan så Niclas och Alicia badade, Viktor och Niclas fiskade och jag stod och tittade på. haha. 
Snart ska jag göra mig iordning och dra mig ner till stan och leta efter något till Alicia. 

RSS 2.0