20120329

Igår; Jobbade, världens finaste överraskade mig på jobbet, åkte hem, pluggade.
Idag; Pluggat klart, sålt röda faran som åker härifrån imorgon.
Imorgon; Dra ner till körskolan för att boka tid för uppkörning och prov, jobba, bli hämtad på jobbet av Niclas och pluttisarna och fredags mysa lite.

Im all yours

Ska alldeles strax göra mig iordning för att spendera några timmar på jobbet. Ska bli skönt att ha något att göra faktiskt.
Och igår fick jag ett litet deppmoment så det blev några minuters gråtande i mammas famn. Antar att man behöver några såna där moments ibland också.
På dagen så hade jag som sagt en körlektion och pluggade lite teori med Annika, sen mötte jag upp Jessica för lite käk på Kina restaurangen. Gött de. Sen mötte jag upp mamma, pappa, farmor och farfar och hängde med dom till de två sistnämna och slängde in lite saker som låg i min väska i Niclas lägenhet, sen blev de att övningsköra till Grycksbo för pappa skulle till en släkting som skulle fixa en drivaxel åt pappa eller vafan det va för något.
Äh, här blir det inga barn gjorda! Ha det fint!
Tumblr_lyhbt3rc9x1qdkjypo1_500_large

And so you know, we’ll never shine alone

Har jag suttit still något sen i torsdags eller? Nej känns inte som det.
(ett jäkla långt inlägg inser jag nu, men om ni läser eller inte, är erat val.)
I fredags så drog mamma och pappa iväg på begravning och jag drog igång musik och sprang runt här hemma medan jag väntade på Niclas och Kjell och så drog vi till lager 70 och kupolen och kikade litegranna.
Sen hem till falun så dom fick besöka glasbanken. Kjell skjutsade hem oss till Niclas och lämnade lite grejer och så gick vi till venezia och käkade lite gott, och på vägen hem höll jag på att frysa röven av mig så det första jag gjorde va att slänga mig i soffan under en filt. Blev att kika på lite film innan ögonen slöt sig lite för ofta.

Ochhhh så i lördags så drog vi till Leif så killen fick tatuera sig lite till, sen hem till han igen och fika lite på balkongen i solen, underbart om jag ska vara ärlig.
Till slut var Stefan redo att dra upp till clash of nations så vi åkte upp till Lugnet och mötte upp Kjell och Elias som satt i tältet och drack gott så vi joinade dom, gick ut och kikade lite, gick in igen så en till fick slinka ner, och ut igeen, sen blev de en liten tripp i bilen med de goa folket innan Niclas skjutsade hem mig så jag fick träffa Jessica, Bea, Peter och Robin.
Sen åkte jag med de 3 sistnämnda ner till stan och mötte upp det där folket + några till igen på olearys och mös lite. Efter några öl, en jäkla stark flat line och en trasig tavla pga det fjärde målet rögle gjorde så var vi alla redo för pitchers. yadayadayada.
Blev en taxi hem till Linda med henne, Stefan, Niclas och Kjell, umgicks med de som va vakna och på morgonen vaknade jag iallafall i Jossans säng med Niclas bredvid mig, Linda och Kjell i ett varsitt hörn i soffan och Celine dion i bakgrunden.
Ett par timmar senare sitter vi på venezia och käkar kebabtallrik. Linda stack till jobbet, jag, Stefan, Niclas och Jossan åkte runt på lite ställen. Jag och Niclas bestämde oss att ta hans motorcykel och åka lite så vi drog till torsång och fikade där, sen åkte vi runt lite bara, fif'n va härligt de va alltså!
Tillbaka till deras place och käkade våfflor, killarna pillade med sina motorcyklar i sista sekund och vid typ 00.00 landade jag och Niclas i hans soffa, drog igång en film som han snarkade som fan till och imorse ringde klockan 06.30 så det var bara att slänga sig i bilen med släpet och två motorcyklar i med N, S och L och åka mot gävle för cyklarna skulle servas.
Efter att ha släppt av dom tvåhjuliga sakerna drog vi och käkade frukost och de blev en tur på ikea och valbo köpcentrum. Det blev en massa krångel så vi åkte bara hem med en motorcykel och jag och Niclas åkte hem till han. En liten stund senare så kom pappa och jag övningskörde lite, har förhoppningsvis sista körlektionen imorgon. Och efter den hoppas jag på att träffa Jessica en stund!
Hur i hela världen har du orkat läsa? Kände bara att jag ville skriva lite, för jag minns knappt vad jag gjorde i fredags, tog nästan sju år innan jag kom på vad jag gjorde.

20120223

Sitter och kikar på lite Vänner just nu och ska väl strax dra mig till sängen.
Åkte med mamma och pappa och hämtade ut lite paket idag bara, lite senare kom Niclas och strax efter kom Linda, Stefan och Josefine. Blev att fika lite bara, fixa med nya dosan pappa köpt som han inte fattar hur man gör för att få den att fungera. (ja vem bryr sig..)
"Imorgon" blir det rätt lugnt och på kvällen drar jag och Niclas och käkar någonstans är de tänkt, blir kvar hos han och på lördag hänger jag med han när han ska tatuera sig på morgonen och sen åker vi upp till lugnet för Clash of Nations och träffar Stefan och Jossan.
Och så kommer det äldsta syskonbarnet från Skåne upp hit för praktik så drar hem på kvällen och umgås med henne för om jag fattat rätt så ska hon sova här natten till söndagen! Ska bli kul att få umgås med henne. "Hej-jag-börjar-bli-gammal" känslan som uppstår när man inser att hon blir 15 i höst. Syykt!

your time will come

Tänkte bara hoppa in och skriva lite för ni tycker att det är så otroligt intressant att läsa om mitt händelserika liv, händer alltid något nytt och jag gör alltid något. Kan ju låtsas iallafall.
Igår blev det bara en tur på stan med mamma innan jag skulle till körskolan och snacka lite med Annika. Blev mycket smartare faktiskt. Sen kunde jag inte låta bli att gå upp till Niclas jobb en snabbis och hälsa på han medan jag väntade på att bussen hem skulle gå.
Blev hemma ett tag, sen drog jag iväg med mamma och pappa igen på lite äventyr, säger vi. Råkade bli den där secondhand butiken på ingarvet, ÖoB och en tur till grycksbo. Älskar att det känns som att jag har körkort när jag kör, men inser sen att jag inte har det, pPppPPp.
Och igår tog grannen fram sin raggarbil, så idag hängde jag med han när han premiärkörde den för i år, låter ju så jäkla underbart. Aja, skit samma. Nu ska jag gå ut och gå hade jag tänkt, råkade slänga i mig en Mars nyss och fick lite ångest så ska gå ut och ta bort den nu. (ja jag skojar), sen blir det väl att plugga lite och städa och ikväll kommer Niclas hit!

the wicker man

Har precis gjort mig iordning och ska strax hoppa in i duschen och sedan dra iväg med mamma, pappa, farmor och farfar och handla och käka i borlänge. Treeevligt. Sen är de tänkt att jag ska till Linda en stund och sen drar jag till Niclas, träffade han i lördags och jag saknar redan killen som en liten tönt. Illa.
Och igår tog jag bussen ner till stan och träffade Jessica, flera veckor sen jag träffade tjejen nu alltså. Det därimot, är illa!
Nej, nu ska jag göra något vettigt, här blir de inga barn gjorda.

ever since I met you, no one else is worth thinking about

Bara för jag är så otroligt uttråkad nu, så ska ni få lite låtar som jag lyssnar på hela tiden känns de som.
Awolnation-Sail
Swedish house mafia-Greyhound
Cobra starship & Mac Miller-Middle finger
Michel Teló-Ai se eu te pego
My darkest days & Ludacris-Porn star dancing
The fray-Heartbeat
Bourbon boys-Hillbilly heart
D-A-D-Laugh n' a half

Home is wherever I’m with you

Har precis blivit av med huvudvärken och ska alldeles strax gå och lägga mig tror jag, återstår att se.
Idag fick jag skjuts av Bea till Niclas och skulle egentligen ha åkt upp till lugnet och skidspelen med han, barnen, Linda, Stefan och Josefine men då hände det lite saker så vi blev kvar hos han och mös lite istället.
Hängde med han och handlade lite, sen fick jag skjuts ner till american take away där jag mötte lite folk som det va år och dar sen man träffade känns de som. Blev en snabbis till pitchers också men efter att ha flyttat runt och fan vet allt och huvudvärk så va jag inte så pepp på att gå vidare med dom så jag åkte hem.

Sail with me into the dark

Råkade slänga mig in på Stinas spotify igår, och hittade en låt som jag säkert lyssnat på 79 gånger sen jag hörde den. Jag har hört talas om Awolnation förut, men inte brytt mig om att lyssna, men så bidde de att jag lyssnade på låten hon hade i en spellista, hey im in love. Vill ni ha en bra låt, lyssna fiiiifan. Awolnation-Sail
Nu ska jag slänga in mina hörlurar i öronen och dra ut på en promenad hade jag tänkt!

20120314

Slängde nyss i mig några skorpor med ett ett nytt smör som mamma och pappa börjat köpa, helt underbart alltså. Tänkte att ni ville veta och berätta för era bästa vänner.
Idag har det bara blivit lite samtal ringda och pluggat teori. Sen efter jobbet kom Niclas hit och käkade och bara va. Askalas! Och nu ska jag väl bara kika på några vänner avsnitt och sen slänga mig i säng och sova!

20120313

1. Hur gammal är du om fem år? 24-25
2. Vem var den sista du träffade? Va väl mamma och pappa.
3. Hur lång är du? Runt 160
4. Vilken var den senaste film du sett? Bra fråga. Kan väl ha varit requiem for a dream.
5. Vem ringde du senast? Niclas i guess.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Fredag blir kalas till Jessica.
7. Vad är dagens planer? Klockan är typ 22.00 så sova?!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Har någon slags fobi för att prata i telefon, som har blivit bättre though, så att smsa om det inte är något alltför speciellt.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta.
10. När såg du senast din mamma? 5 minuter sen kanske.
11. Vilken ögonfärg har du? Också en bra fråga, gula/gröna/bruna.
12. När vaknade du idag? 06.00.............................
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat en? nej.
14. Vilken är din favoritplats? Oj, finns några.
15. Vilken plats föredrar du minst? Ställen som de är överdrivet mycket folk på.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Haha oj, i ett hus med 1 eller 2 barn med min man.
17. Vad skrämde dig som barn? Mörkret och någon film tydligen. haha
18. Vem fick dig att skratta senast? Niclas.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Haha har några så tydligen inte.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror väl på om man är själv eller inte;)
22. Hur många kuddar har du i sängen? Bara 1!
23. Hur många landskap har du bott i? Just one.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Har hänt.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor, hatar att gå barfota.
26. Är du social? Beror på vilken situation och vilka personer de är.
27. Vilken är din favoritglass? Brukar inte äta glass tbh. Men är väl någon isglass isåfall.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, antingen köpa en lägenhet eller köpa en riktigt frän raggarbil. Och en vanlig tråkig bil... öhöhööh
29. Tycker du om kinamat? Nah.
30. Tycker du om kaffe? Vafan nej, sluta tjata.
31. Vad dricker du till frukost? Te, oboy, juice, mjölk.
32. Sover du på någon särskild sida? Sida av sängen eller sida av kroppen? Höhö, magen eller vänster sida av sängen. Hamnar alltid där.
33. Kan du spela poker? Neh, men vill kunna.
34. Tycker du om att mysa? Vem gör inte?
35. Är du en beroendemänniska? Nja, har väl mina vanor men.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? My man, Matthew perry!
37. Vill du ha barn? Absolut.
38. Kan du några andra språk än svenska? Haha engelska!?
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Att titta på? Havet. Bada i? Pool. Är så jävla rädd för alla djur i vatten. haha
41. Vad spenderar du helst pengar på? Eh, kläder.
42. Äger du dyra smycken? Kan man väl säga.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ett hallon....?!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj jäklar, alla är ju på sina sätt. Men är nog Robin tror jag.
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett jag har i handflatan. Skrattar åt det fortfarande. haha
47. Vad har du för ringsignal? Vanliga ifån grejen.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja finns väl något kvar.
49. Flirtar du mycket? Nej de tycker jag inte.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Mitt ruuum.
51. Kan du byta olja på bilen? Nej.....
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej inte än.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Haha, någon med metallica om inte teoriboken gills.
54. Läser du dagstidningen? Nej. Är väl aftonbladet jag brukar läsa på näääätet.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Inte längre.
56. Dansar du i bilen? How?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? ojoj, 88.8 på väg hem idag! Gött
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Bra fråga.
1. Hur gammal är du om fem år? 24-25
2. Vem var den sista du träffade? Va väl mamma och pappa.
3. Hur lång är du? Runt 160
4. Vilken var den senaste film du sett? Bra fråga. Kan väl ha varit requiem for a dream.
5. Vem ringde du senast? Niclas i guess.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Fredag blir kalas till Jessica.
7. Vad är dagens planer? Klockan är typ 22.00 så sova?!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Har någon slags fobi för att prata i telefon, som har blivit bättre though, så att smsa om det inte är något alltför speciellt.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta.
10. När såg du senast din mamma? 5 minuter sen kanske.
11. Vilken ögonfärg har du? Också en bra fråga, gula/gröna/bruna.
12. När vaknade du idag? 06.00.............................
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat en? nej.
14. Vilken är din favoritplats? Oj, finns några.
15. Vilken plats föredrar du minst? Ställen som de är överdrivet mycket folk på.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Haha oj, i ett hus med 1 eller 2 barn med min man.
17. Vad skrämde dig som barn? Mörkret och någon film tydligen. haha
18. Vem fick dig att skratta senast? Niclas.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Haha har några så tydligen inte.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror väl på om man är själv eller inte;)
22. Hur många kuddar har du i sängen? Bara 1!
23. Hur många landskap har du bott i? Just one.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Har hänt.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor, hatar att gå barfota.
26. Är du social? Beror på vilken situation och vilka personer de är.
27. Vilken är din favoritglass? Brukar inte äta glass tbh. Men är väl någon isglass isåfall.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, antingen köpa en lägenhet eller köpa en riktigt frän raggarbil. Och en vanlig tråkig bil... öhöhööh
29. Tycker du om kinamat? Nah.
30. Tycker du om kaffe? Vafan nej, sluta tjata.
31. Vad dricker du till frukost? Te, oboy, juice, mjölk.
32. Sover du på någon särskild sida? Sida av sängen eller sida av kroppen? Höhö, magen eller vänster sida av sängen. Hamnar alltid där.
33. Kan du spela poker? Neh, men vill kunna.
34. Tycker du om att mysa? Vem gör inte?
35. Är du en beroendemänniska? Nja, har väl mina vanor men.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? My man, Matthew perry!
37. Vill du ha barn? Absolut.
38. Kan du några andra språk än svenska? Haha engelska!?
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Att titta på? Havet. Bada i? Pool. Är så jävla rädd för alla djur i vatten. haha
41. Vad spenderar du helst pengar på? Eh, kläder.
42. Äger du dyra smycken? Kan man väl säga.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ett hallon....?!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj jäklar, alla är ju på sina sätt. Men är nog Robin tror jag.
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett jag har i handflatan. Skrattar åt det fortfarande. haha
47. Vad har du för ringsignal? Vanliga ifån grejen.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja finns väl något kvar.
49. Flirtar du mycket? Nej de tycker jag inte.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Mitt ruuum.
51. Kan du byta olja på bilen? Nej.....
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej inte än.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Haha, någon med metallica om inte teoriboken gills.
54. Läser du dagstidningen? Nej. Är väl aftonbladet jag brukar läsa på näääätet.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Inte längre.
56. Dansar du i bilen? How?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? ojoj, 88.8 på väg hem idag! Gött
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Bra fråga.

do what you love, love what you do

Sitter här och håller halvt på att somna, men ska snart kika på PLL hade jag tänkt.
So, igår kom Fredrik och Nadja hit med deras lilla flicka som blev en vecka gammal i förrgår. Så himla söt.
Vart "lite" tårögd, vettefan vad som hände med mig. Fredrik sa att de va ett tecken på att jag va gravid, men det får vi då fasen hoppas att de inte är. Haha. Strax efter dom hade åkt så kom Niclas och hämtade mig och vi drog hem till han och kikade lite på tv och bara va. Mys.
Sen råkade jag bli kvar där så imorse ringde hans jobbiga klocka 06.00 och efter att ha segat lite drog han till jobbet och jag va klarvaken... Vafan skulle jag göra uppe typ 07.00? Aja, käkade lite frukost och gick sen hem till Linda och va med henne och så gick hon till jobbet hon med och jag väntade på mamma och pappa för att dra med dom och handla. Väl hemma igen så fixade jag lite käk till oss och nu ska jag som sagt dra igång ett avsnitt.

ai se eu te pego

I fredags så drog jag till borlänge med mamma, pappa, Jossan och Tuva och käkade, jobbade några timmar och sen drog jag och mötte upp Niclas, Kjell och Markus och drog till tzatsiki och käkade.
Drog hem till Niclas och kalasade lite, och i vanlig ordning så drog vi ner till pitchers och om jag inte minns fel så blev vi ett litet gäng som åkte hem till Niclas igen och runt 05-06 hade alla förutom Niclas, Elias och Kjell dragit, och pigga och hungriga som Kjell och jag va så fixade vi lite käk och somnade efter en väldigt djup pratstund i soffan.
Ett par timmar senare väckte jag Niclas som skulle tatuera sig och han skjutsade hem mig gullig som han är.
Sen kom killarna några timmar senare och hämtade mig och började igen, blev en stund hos Kjell innan vi drog till någon Emilia en stund innan jag och Niclas drog och käkade.
Sen, nu ska jag göra er förvånade, gick vi till pitchers och mötte upp folket där igen, och de bästa på hela kvällen, träffade Lina, Johanna och Amanda, jäklar så längesen. Måste bättra mig att höra av mig till folk. Well, energin sådär på kvällen låg väl inte på topp sen dagen innan så jag och Niclas fixade skjuts hem till han.
På morgonen drog han och fixade frukost, sen skulle vi dra ut på en liten promenad men hamnade hos Stefan och Jossan, så vi hängde med dom och Kjell till borlänge och käkade lite, och spenderade resten av kvällen hos Niclas innan han skjutsade hem mig.
fina pojkarna i lördagsss
Nu ska jag slänga mig i duschen och kanske plugga lite teori och vänta på att Niclas slutar så jag kan dra till han!

20120312

Kände för att klicka in här för att skriva något för er 100.000 personer som läser(....)
Anyway, kom hem för någon timme sen från Niklas som jag spenderat i stort sett hela helgen med. Hur gött som helst yah.
Ursäkta ordvalet, men jä*lar vilken bra helg alltså, bästa på länge.
Nej, nu ska jag sova för jag kan inte påstå att den här helgen har bestått av så mycket sömn, så vi höres när vi höres. puss

don't make somebody a Priority if they only make you an Option

Seg dag as hell, så let's not säga någonting om den. Bara att jag vet vad nästa tatuering blir, men vart ska den sitta? Något jag har tid att tänka på tills de rullar in pengar på kontot som det ska. Som de ser ut nu kommer de ta ett bra tag though...
Imorgon ska jag åka med mamma, pappa, Jossan och Tuva till Borlänge och käka, sen så ska jag tydligen jobba så drar dit och gör lite nytta några timmar och sen ska jag äntligen träffa Niklas som jag inte träffat på trehundra år känns de som, fast de bara är en vecka. Så vi får la se vad vi hittar på för bus, men jag hörde rykten om en kväll med film blandat med att dra ut. Kan ju bara inte bli fel.

20120306

Eftersom Linda och Stefan har varit sjuka ett tag så har dom smittat Jossan så var barnvakt åt henne igår när dom va på jobbet :)
Idag har jag bara varit hemma, är van att vara hemma och de är rätt tråkigt men just idag har de varit rätt skönt.
Imorgon blir de arbetsförmedlingen och en stund på körskolan hade jag tänkt.

och kärlek existerar inte

Just nu sitter jag här och gråter för att det finns en go liten kille som sitter hemma i sin lägenhet och snor min spotify så jag inte kan lyssna. Tur att jag har massa låtar som jag har laddat ner för längesen. Haha, hittade den gamla härliga Toppen, Estet & Hubler - Vi vet hur det känns.
Igår så lekte jag av mig lite på leklandet med Niklas och hans ungar. Tror ni har jag träningsvärk i benen idag eller? Kunde knappt gå upp för trappen för att komma in här hemma.. Haha. Blev en vända till Max och spelade lite tv spel med Lucas.
Och idag jobbade jag lite (är ni lika förvånade som jag...?) Sen blev de bara att dra hem med min underbara huvudvärk som jag alltid får efter att ha varit på jobbet.

20120302

Började dagen med att ringa Andreas imorse så han skulle komma i tid till jobbet, hur snäll är jag som ställer klockan 06.45, för någon annan?! SjuUkt. Sen tog det tre år innan jag somnade om.
Tog bussen till stan runt 13.00 och gick runt och glodde lite, fick med mig ett par sjuuukt snygga jeans och världens finaste ring hem! Bara så ni vet....
Sen va jag påväg för att kolla när nästa buss hem gick, då råkade jag möta Andreas och Belin, så jag hängde med dom och käkade pizza (tjockis..) Hur trevligt som helst, va jättelängesen jag träffade båda så blev jätteglad när jag träffade dom. Haha.
Efter de mötte jag upp pappa och åkte hem och fixade ytterligare ett prov på teorin, inte långt kvar nu my friends.
Och nu på kvällen blev jag så jäkla sugen på godis (choklad.....) så övertalade pappa att åka till slätta och handla lite gotttt. (igen, tjockis..)
Nu ska jag sätta mig framför några Vänner avsnitt och mentalt förebereda mig inför morgondagen... Haha.
Johansson, Olsson & Belin @ studentdagen!

face your fear

Kom hem från Linda för någon timme sen och nu har jag käkat lite och glott på några avsnitt av Vänner.
Men har slutat kolla på själva serien jag köpt utan kikar på en hemsida, för de avsnitten som finns där har scener som inte finns på boxen man köper här, vilket gör det lite roligare för en som har sett alla avsnitt på boxen 500 gånger..
Anyway, igår åkte jag med hem till Linda och Stefan, efter ett tag gick jag ner till Niklas som fixade käk så vi åt innan han (läs: jag..) fick spö i Bilar men sen så spelade vi lite NHL (tror jag) och då fick han spö, iallafall i andra matchen.
Sen lite halvt spontant sådär kom vi på att det var lillördag så vi drog ner till Bishops arms och tog varsin öl, tog bussen hem till han igen och efter en stund drog jag till Linda och landade i deras soffa. Börjar bli min andra säng känns de som.
Nu ska jag kika klart på ett avsnitt och sen ska jag plugga lite teori!

RSS 2.0