GOTT NYTT ÅR!



Ikväll drar jag hem till Jessica och firar nyår. Egentligen skulle Jasmine oxå vart med, men hon är sjuk :'/ Men man får göra det bästa utav situationen ;)
Vi ska väl laga mat och ha det allmänt mysigt :) en riktig tjejkväll asså.

Tänk att det är nytt år snart. Hoppas 2009 blir bättre än 2008.

GOTT NYTT ÅR!


åk tillbaka till gbg äckel.

Vaknade av telefonen imorse, ngn av pappas släkt.

Snart ska jag hoppa in i duschen, ska kanske ner till Onoff senare, mami&papi ska köpa mig en plattång
, gr8. Jag får damp på min, haha. Jessica känner nog igen sig ><
Men jag "vågar" nt gå in i duschen, äcklet som bor lite längre upp är här, som typ alla andra dagar. Han kan åka tillbaka till gbg, där han tillhör. Han är så jobbig, äcklig å allt de där. fyfan.

Men de blir nyår med Jessica och Jasmine iaf. Får se vad som händer.


Stan och film med brudarna.

Nu håller jag på att vänta på min far som ska skjutsa ner mig på stan, där jag ska träffa Paula & Lina :)
Sen drar vi till Lina och har våran film&Ben&Jerry's mys ;) sådär innan Paula åker till sin pappa i spanien.
Jag vill oxå åka bort, är trött på sverige nu >< haha.
Iallafall så fick jag något ryck igår av att vilja se My Girl ( min tjej )  , en gammal film men så otroligt braa. Så jag laddade hem både 1an och 2an, så när jag vaknade kollade jag på 1an, så jag kollar väl antingen på 2an när jag kmr hem senare ikväll lr så blire ngn annan ggn :) se filmen vettja.

nu ska jag iaf kolla på ngt som finns på tv, medans jag väntar på papi.
 
puss.


Lil Rain - Adore You

http://www.youtube.com/watch?v=a6xZ19Q2iaY&feature=channel_page

überbra låt. Hittade länken på Karins bdb å va tvungen att lägga in den här ;) brabrabra!

GOD JUL

Det är otroligt att det är julafton imorgon. Känns absolut inte som det. Men ändå trevligt :)

Men en bra jul kommer det säkert bli :)



GOD JUL!


Jessicas 16e födelsedag idag :)

Idag åkte jag ner på stan med mamma och Bea :) Hittade det jag skulle, + ett par byxor som va gryymt snygga, men som jag icke köpte : /  VILL HA! ><
Iallafall så hittade jag en parfym till Jessica.
Vid halv 4 träffade jag Jessica och vi gick mot american take away där vi skulle träffa lite tjejer ;) (:
Vi hade det riktigt trevligt och det verkade som Jessica gillade det hon fick iaf ;) (: gooooodie!
Sen var jag tvungen att åka hemmåt.
Väl hemma blev det att kolla på Vänner och käka lite Ben & Jerry´s ;) ilike.

Vet nt vad som händer imorgon, vi får se :) 


-Födelsedagsbarnet :)



w00t?!

Tja. Laddade nyss min mobil med 200kr från Halebops hemsida. Och jag trodde att jag skulle få 30 dagars gratis sms, som jag alltid brukar göra. Men intefan fick jag det?! Utan att det visar sig att man måste betala 300 spänn för att få gratis sms i 30 dagar, in my ass!
Nu är jag sur. Har 375 kr på mobilen nu, som kmr ta slut typ snart och jag har nt pengar att fylla på medtills den 19 januari, iochmed att jag ska köpa Jessica en present, måste betala bea&peter för biljetten, och ngt till mamma och pappa. damp. Ska fan byta tillbaka till telia asså.

Annars så har jag kollat på den biten jag missade på Polar Expressen idag och så har ja vart ute i snön ><
Vaknade lixom halv 1 så jag har nt gjort så mkt :p

Får se vad som händer senare då.

puss

LOV

Idag åkte jag till skolan, hade MPR, började med Text med Lena idaog ;)
Sen stack vi till aulan och kollade på alla som uppträdde (: (y) Sen JULLOV! ^^

Sen gick jag ner på stan med Jessica och vi hoppade på bussen till hosjöö, jag hoppade av och gick till Bea min syyster och hade det trevligt en stund med henne och Peter :) Spelade lite guitar hero oxå, ett som nt jag har >< men känner nt igen låtarna så bra :P aja. Sen åkte vi hem hit.

Annars har jag kollat på Polar expressen, men blev så jäkla trött så jag somnade >< vaknade precis när den va slut :P haha. annars har jag nt gjort ngnting :S
Imorgon ska jag nog bara tröka runt här, vi får la se. Och på söndag är det Jessicas födelsedag så då har hon planerat att vi tjejer ska käka pizza :) GUT!

annars äre lov, fram till 8e januari! iH! happy.

DITT ÄCKLIGA FANSKAP, HOPPAS DU DÖR!

Är inte alls på bra humör just nu. Jag skippade skolan idag oxå, fick ett jävligt dumt samtal idag.
Han kände nog inte igen vårat nummer, men han kände nog igen min röst.
Fick en liten flashback så jag började väl gråta lite. Kommer aldrig komma över dedär. Fan oxå.. Kanske dags att berätta för mamma och pappa, pappa blev lite sur när han ringde hem och att jag svarade och sa att jag mådde bra men ändå stannade hemma.
Jag vet nt.. fan..

Är ensam hemma, mamma åkte iväg för att träffa Bea. Ska väl glo på lite mer av Laguna Beach, Stephen är snygg! ;)

de blir väl ett ganska så tårfyllt  samtal med mor&far senare, får se hur de går..


puss.

5 DAGAR KVAR TILL JESSICAs B-DAY, 8 DAGAR TILL JULAFTON..

.. och nathalie är glad!

Hade de ganska så trevligt i skolan idag iaf :)  
Hade först datakunskap, skule bara göra ett konto på en sida, å sen skriva något, och sen radera det?! Meningen med et är..?
Sen Mediekommunikation, fortsatte att analysera tidningar med Lina och Emma, lr Lina och jag arbetade med det mesta, såklart.. :p
Sen lunch, träffade Jessica&Amanda, fick en klubba av Lina :P haha.
Sen Medieproduktion, hade en extra Ljudlektion eftersom vi inte hade någon i fredags tack vare Lucian :P
Skulle egentligen ha sänt i radion men eftersom några killar inte var klara så blev det bara på skoj, och vi hörde våra reportage(stavning?) . Alex var inte här idag heller, så jag fick såklart göra allt, som vanligt. Så jag klippte Påa:n och Ava:n. Ingen fattar ngt säkert >< men Påa:n är en början av ett reportage, och Ava:n är slutet :P
Ella och Matilda hade säkert kul att prata i radion iaf :P haha. Även fast det inte sändes. Tack för de :P
Åkte sen ner på stan med lina,jessica,amanda,jasmine&simon.. sen gick min och simons buss. sen kom pappa och hämtade mig, och gissa vad som låg och såg snyggt ut på mitt skrivbord när jag kom hem?! ;) ett brev från posten att mina biljetter låg där och väntade på mig!!! :D
Haha, pappa sa att det säkert ligger en lapp där det står " haha, suckers"  XD istället för biljetter.

Snart hoppar jag la in i duschen, och så tittar jag nog på ett avsnitt av Laguna Beach, tog hem första säsongen för nån dá sen ;) tack vare peter, vilken människa dedär är asså, superschnell !!

Det är 5 dagar kvar tills Jessica blir 16 år idag :) och 8 dagar till julafton, men det är 11veckor & 4 dagar kvar till Metallica!


pussssssssss

THESE TIMES ARE SO HARD, AND IT GETS EVEN HARDER!

Sitter här, har dataskärmen framför mig och lyssnar på Eminem och Mamma, pappa, Bea & Peter sitter in the livingroom och kollar på Barnhemmet ;) pappa hyrde den idag men jag var tvungen att kolla på One Tree Hill, säsongsavslutning idag : /  buhu! Så jag får la kolla på den innan jag ska sova, om jag kmr kunna somna dvs, kmr säkert skita på mig av filmen. Hmm. Blir kanske att spendera natten mellan mamma och pappa? haha!neeh!

Relax med brudsen imorn, synd att Jessica nt kan vara med dock, även fast jag har erbjudit mig om "det-hon-vet".

ska hoppa in i duschen nu, sen blir nog film ;) haha! kanske*

FETTNICE DAG IGÅR!

Dagen började med att jag fick biljetterna till Metallica ;D hyperglad var jag!
Sen bio med Jessica, Madagaskar 2, inte alls som jag trodde och den var absolut inte lika bra som 1:an! Men hade såklart kul med Jessica, som vanligt! <3
Sen åkte jag hem till Lina, vi fick skjuts till David, och där hittade vi även Linus och Niklas oxå. Dom började la dricka lite, redan vid 19-20 :O :P haha. Så dom var ju rätt döda vid typ 22 redan. Erik kom oxå, sen kom Johanna och Linnea :D Och sen kom Amanda och Maria. Och efter ett tag kom Melinda. Kvällen såg väl ganska lika ut, upp och dansa i typ 5 minuter, sen var alla trötta, satte sig lr la sig på madrasserna. Efter kanske en kvart var alla uppe igen >< Sen stack Erik, Maria och Amanda, vet nt när men. Och vid halv 2 stack Melinda hem. Då var killarna rätt trötta, ink Lina, så vi satte ett alarm på 04.00 när min papi skulle hämta mig, och vi gick och la oss, vi somnade nog allihopa >< Sen när jag vaknade så hittade jag Niklas brevid mig och jag gav han filten och gick, sa hejdå till Lina och sen åkte jag och pappa till knoppen och hämtade våran bil och sen hem, kom la hem vid halv 5, 5 >< Sjukt härlig kväll, med mkt trevligt folk! :)  pusspå! <3

BRA DAG BRA DAG BRA DAG!

JAG HAR HAFT BÄSTA DAG PÅ LÄNGE! OCH DA'N ÄR INTE ENS SLUT!
TACK PETER! <3

Bio med Jessica vid 16.00 :) Sen åker jag till Lina, sen vidare till ngn och så blire säkert ne trevlig kväll med trevligt folk ! :) Bästa dagen på länge! <3333333

Superhuman!

Hade en underbar dag idag med klassen! Vi åt tacos och vi kollade på film! Så härligt att jag
har börjat i en sån jäkla bra klass! Ser fram emot alla dessa år med dom! <3

Först Engelskatest imorgon, sen Matteprov, sen slutar vi -.- bra för vissa men jag kmr nt ens hem förrens typ efter 2 -.- Kanske tar ngn buss till korsgården istället eller så callar jag pappa, som btw ska på julbord med mamma och hans jobb imorn. Så ensam ett tag! TACK! Jag älskar att vara hemma själv. Ibland. hmm!
På fredag, händer det nt möh, ska nog leka lite med Lina :) och på lördag blir det bio med Jessica :D Madagaskar2 ;) :P ahah. Men kul ändå!


pussssssss

Chikas!

Det blev stan med 2 av mina brudar idag, Karin&Jessica. Gick faktiskt mest bara runt, men innan jag
skulle till bussen så hände det ngt på stora torget å det visade sig vara 2 stycken som cyklat från Afrika tillbaka till Falun.
Tummen upp för dom, jag klarar nt ens att cykla ner på stan härifrån -.-  ;)

Nu drar jag vidare till antingen sängen, soffan eller bordet i vardagsrummet och skriver min redovisning till svenskan som ska vara klar på onsdag och så pluggar jag nog lite matte.
Imorgon äre sånadära studiebesök på Dalarnas Tidningar halv 10, alla från sovmorgon, utom jag som måste ta bussen som går 07.40 typ utanför mig, å så är jag nere vid Västra typ 08.00, så går jag vidare ner på stan, och väntar på Lina&Jasmine där typ, i 1 timme och 30 minuter! Kuuuuuul.

Skriver kanske senare, who knows. Men jag är så ointressant så ingen läser ändå men det göör inget! :) hah! ^^



 Min lilla My första dagen hon var här :) 4e Augusti! Söthög!

50 sanningar!

50 sanningar om dig själv.

1. Jag älskar snö, men önskar ändå att det vore 25 grader ute. ( samtidigt som det är snö ute ) ><

2. Jag känner att jag har blivit "mognare" under 2008.

3. Jag tror på Att allt som händer har en orsak, även om något händer som inte jag vill så var det ändå meningen att det skulle hända.

4. Jag tror på karma.

5. Jag älskar min klass, mp1b!

6. ..Men jag saknar mina gamla, 9b och 6b!

7. Jag har inte inte speciellt mkt tålamod.

8. Jag är en annan person i skolan än hemma. Jag är mer sprallig i skolan, men kan dock vara ganska "korkad" hemma med.

9. Jag har ganska svårt att lita på folk, spec killar.

10. Jag tror på att alla människor föds goda, men av någon anledning finns det ändå mord och grejer.

11. Jag har svårt att förklara till mina vänner hur mkt att dom betyder för mig.

12. Jag har lätt att säga "jag älskar dig" till någon, men det är inte ofta jag menar det. (jag menar det till mina vänner och familj dock)

13. Men jag hatar aldrig någon, hur jävliga vissa folk än är så kan jag inte hata någon. Bara ogilla väldigt mkt.

14. Ibland har jag stort behov att ha uppmärksamhet.

15. Jag ÄLSKAR att få folk att skratta.

16. Jag gillar/saknar 90 talet. Musiken, filmerna, minnen, tv program, allt! Nostalgi på hög nivå!

17. Jag älskar usa! Jag blir påmind av vissa lukter därifrån när jag går på stan tex, då längtar jag verkligen tillbaka.

18. Jag Hatar schlager låtar, eller såna där som går på radion hela tiden. Men vissa kan vara bra.

19. Jag gillar allt när det gäller musik, nästan.

20. Jag HATAR skidåkning, speciellt längdskidåkning! Att se det på tv, att åka, allt som har med det å göra!

21. Ibland stannar jag hellre hemma med mina päron är att vara med kompisar.

22. Jag har lätt att tycka att någon kille är skitsnygg, men har svårt att bli kär.

23. Jag tror inte att folk i våran ålder(17/18 år och neråt) verkligen älskar den men är tsm med, jag tror att man måste ha haft flera förhållanden att hitta den man vill leva med! Den personen med de kvaliteter man söker. (gäller såklart inte alla, men de flesta)

24. Jag kan vara väldigt bortskämd. Men det var mest när jag var liten.

25. Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv, vart jag ska bo, om jag ska gifta mig, skaffa barn, vad jag ska jobba med. Jag vet inte, och det skrämmer mig!

26. Jag älskar kärlekslåtar!

27. Vänner är den bästa serien ever. Medans såna där övernaturliga serier som Stargate atlantis, Smallville etc är så jävla kassa.

28. Jag är ingen morgonmänniska.

29. Metallica är det bästa bandet, ever!

30. Ibland tror jag att jag är mkt bättre än alla andra, men nästa dag kan jag tycka att jag är helt värdelös.

31. Jag har varit med om en hemsk sak, som 5 st vet om. Men ingen i min familj vet.

32. Jag gillar inte att folk säger till mig vad jag ska göra. Eller när någon tjatar på mig att jag ska göra något. Jag känner att jag gör det när jag själv känner för det!

33. Jag kan ge tips till folk, om olika saker. Men ibland kan jag inte göra något av det själv.

34. Ibland kan jag ha 2 åsikter om vissa saker. Bra eller dåligt.

35. Jag älskar mjölk, jag kan dricka glas om dan, men jag kan inte dricka det i skolan. Där blire bara vatten.

36. Jag kan vara ganska kinkig när det gäller mat.

37. Har jag fått för mig att det är någon som kliar mig på armen tex, då kliar det och då måste jag klia där, tvångstankar har jag mkt av!

38. Jag tror på övernaturliga fenomen. (dock inte saker som i Smallville lr ngt)

39. Jag skäms lätt för mina föräldrar.

40. Om jag skulle ha en spec superkraft, skulle det va att vilja läsa människors tankar.

41. Jag kan inte gå på stan eller till skolan utan smink. Bara utanför mitt hus.

42. Jag pratar och går i sömnen.

43. Jag gillar kramgoa barn!

44. Folk kan nog se mig som ganska barnslig, men jag säger att om dom inte gillar det äre bara å sluta va med mig.

45. Jag ogillar folk som skryter om sig själva, tex om att hur många dom har haft sex med / min pappa har köpt ny bil bla bla etc! Jag skiter väl fan i hur många gånger du har haft sex med någon och om din pappa har skaffat en ny bil, jag kmr knappast åka med han iaf.

47.jag är ganska svartsjuk av mig.

48. Ibland gör jag mig själv dummare än vad jag är.

49. Jag tror att man alltid kommer ha en speciell relation med sitt första förhållande.

50. Jag gör sånt här för jag är uttråkad!


Hearin those words, it makes me weak.

Fick sluta tidigare idag, så jag och Lina och Paula stack till kupolen för dom skulle köpa julklappar.
Paula köpte typ, några klubbor, hmm.
Jag och Lina köpte 2 filmer >< haha.
Storshopparna!

Kom hem och Peter och Bea va här :)



han
är allt bra snygg!

och jag kanske får ändå! hoppas^


RSS 2.0