anyone can be passionate, but it takes real lovers to be silly

Avv-couple-kiss-love-the-notebook-favim.com-371911_large
Titanic-kissing_196192002_large

20120425

Hade jag tagit studenten i år och tänkt gå på balen, då kan jag ju lugnt säga att den här klänningen hade suttit på min kropp den kvällen!
nelly ofcourse..
I vanlig ordning drog Niclas iväg vid 07.00 imorse och jag somnade om, egentligen va det tänkt att jag skulle iväg och gymma med Linda men hon hade ont som attan så de sket vi i, så jag åkte hem med pappa för någon timme sen. Lite senare kommer Peter hit med barnen så ska väl käka med dom, sen tänkte jag sno lite skjuts ner till mitt andra hem kan man säga och sova bredvid min inatt igen, finns ju inget bättre! 

Igår blev det gymmet med Linda, stack till Niclas och snodde hans dusch och sen en promenad upp till Linda och Jossan och vara med dom innan Niclas kom och hämtade mig, han käkade, fikade lite med hans mamma och vi drog iväg på en liten promenad och sen spendera resten av kvällen framför Erik och Mackan och Cash.
Nej, nu tänkte jag dra ut på en liten promenad!

Doctor P & Flux Pavilion


I don't hate you but I just don't wanna save you

Torsdagen bjöd på en dålig grej så att jobba låg ju inte på min lista över något jag ville göra den dagen men så bidde det iallafall, efter jobbet kom Niclas och hämtade mig och så drog vi upp till Linda och Stefan för lite fika med dom och Kjell. Sen drog två trötta tillbaka till Niclas igen.

På fredagen skulle jag egentligen också jobba, men mådde inte alls bra på morgonen, snuvig och jävlig så de blev att stanna kvar hos Niclas en stund innan jag gick upp till Linda och va med henne, Jossan och Tuva resten av dagen. När Stefan kom hem från jobbet och han och Niclas skulle träna hängde jag med brudarna och handlade lite, min kom tillbaka och vi drog hem till han en snabbis innan vi åkte och hämtade käk på tzatsiki och drog hem, käkade och kikade på film, åkte ner till hans jobb så han fick pilla lite på sin bil ett tag, hem igen, somnade till en film, sen vakna av att hans telefon ringer vid 04.00 för en Kjell behövde skjuts hem så han drog och jag gick och la mig men vaknar när en viss kille kommer hem och mumlar för att han inte kan sova, så det va bara att ta fram baseball trä't och slå på han lite så han somnade.

I lördags så drog vi upp till ica maxi direkt efter frukost och handlade lite, tillbaka för att städa och fixa fika och grejer, efter ett tag kom mamma och pappa så vi började fika, sen kom hans mamma, bror, pappa, farmor och strax efter kom Sofie med barnen också. Sen började alla dra och jag åkte hem med mamma och pappa en snabbis för att hämta lite grejer och sådär, sen drog jag ner till Niclas igen, haha.
Söndagen började med lite bus med barnen innan vi gick ut en stund för att leka av oss lite, höhö. Sen drog vi in och käkade lite innan Sofie kom och hämtade barnen. Kort efter stack Niclas iväg med Stefan och Kjell och jag åkte hem med Bea och Peter. Några timmar senare kom Niclas och hämtade mig och vi drog till han en snabbis innan vi drog till salladsbaren och käkade, sen va de dags för bio och se Project X, haha, underbar film. Kan ju lugnt säga att framtida fester kommer vara något mediokra efter att ha sett den filmen..
Aja, sen hem till Niclas igen, som vanligt ungefär och imorse så drog han iväg olagligt tidigt, också som vanligt och jag somnade om en kortis innan jag drog iväg till stan, mötte upp Linda och hängde med henne hem innan jag åkte hem med pappa. Nu ska jag avrunda den här uppsatsen, ha't fint!

ride the lightning

Igår bidde det att möta upp Niclas på jobbet, hämta lilltjejen på dagis och sen hämta grabben hos en kompis, hem och käka och spela lite. Barnen gick och la sig, vi kikade på Erik och Mackan och somnade till scrubs en stund. Lyckas till slut få liv i killen så de va bara att slänga sig i sängen och somna.
Imorse drog dom iväg alldeles för tidigt men jag somnade om och tog sen bussen till stan för en körlektion.
Nu har jag suttit och pluggat så jag har blivit helt virrig i hela höövet så nu ska jag be mamma slänga i lite slingor i håret på mä!
Tumblr_m2fd23xqni1r1ig1oo1_500_large

ain't no reason

1. Lycklig för att Red hot chili peppers äntligen finns på spotify.
2. Swing batter batter swing är en jäkligt bra låt.
3. Det är Dreamstate's Evolution också.
4. Project X är en "måste-se" film.
5. Crowdburns remix av Skrillex's Scary monsters and nice sprites är pretty damn good.
6. Jag ska döpa min dotter till Stacy. I will be Stacys mom, I will have it going on.
Tumblr_lor5atdzkq1r08u9xo1_400_large03_large

Oh I cant help Im in love

Efter en rätt så härlig helg sitter jag åter igen på min stol i mitt rum.
I fredags åkte jag iväg till Sågmyra med Linda och Jossan för att spendera någon timme inne på bubbleroom, scorett och lager 157. Hittade något på alla 3 ställena, men sket till slut i allt jag hittade. Nu i efterhand ångrar jag mig när de gäller skorna, men äh, man ska kunna gå i dom också ;)
Sen åkte vi tillbaka till stan, hämtade Stefan och åkte hem till dom. Blev en liten tur till affären med Jossan som cyklade dit och sen tillbaka till dom och kolla till Jossan tills Linda kom hem igen. När hon kom tillbaka så drog jag ner till Niclas och käkade lite med dom. Efter lite besök och barnen gått och lagt sig så började vi baka kärleksmums och kikade på film.
Igår blev det lite frukost, en promenad till willys och handla inför födelsedagsfirandet för Niclas som blev 26 igår, hem till Niclas igen, kikade på film och åt lite innan han skjutsade hem mig och jag började göra mig iordning. Sen kom han och hämtade mig igen och drog hem till han och började fixa innan Linda, Stefan och Kjell skulle komma. Blev att grilla och sånt där och kort efter kom det en del folk. Sen va alla redo att dra mot stan så vi stack till Victusella och hade det trevligt, om man bortser från idioter som inte kan ta ett nej. Har redan den jag vill ha om man säger så.

Kvällen led mot sitt slut och det blev att ta en taxi hem till Daniel med Niclas, Åsa, Linus och någon annan kille vars namn jag icke minns, sket man väl i. Och som vilken kväll som helst blev det lite tjaffs så humöret var inte riktigt på topp så efter kanske 20 minuter drog jag och Niclas hem till han och somnade rätt direkt.
Imorse käkade vi det som va kvar från igår och Niclas hämtade barnen så det blev lite mys med dom innan jag åkte hem med pappa.
Hoppas du hade en asbra födelsedag Niclas♥

la la la

Ni vet, när man hänger hos Niclas så är musik i stort sett alltid på, när vi käkar frukost, när vi ska sova, äh typ alltid iallafall.. Då finns det vissa låtar som alltid sätter sig på hjärnan och några tänkte jag dela med mig nu.
För jag har inget bättre att göra...
thriving ivory - angels on the moon
mark knopfler - what it is
train - drive by
brad sucks - making me nervous

Brad sucks - making me nervous

Kom hem för någon timme sen från stan där jag har gjort lite ärenden på banken och handlat lite "skit". Fast inte skit den här gången, bra saker, mat. Bra mat. Bra. Fattar ni? Jag? Bra? Lika förvånad.
Nu ska jag dra ut och vara lite nyttig en stund, sen ska jag försöka skynda mig igenom att göra lite gött käk innan jag drar till Niclas och barnen som kommer dit idag!
Nu kom solen, I'm out!

20120412

Ligger och latar mig i gubbens säng som drog till jobbet för någon timme sen. Han kom hem till mig runt 21.30 igår och hur kunde man bara inte hänga med honom hem till han liksom?
Aja, ska väl snart hoppa in i duschen och käka lite och sen dra upp till Linda en stund hade jag tänkt innan jag drar ner till stan för lite nyttiga-grejer shopping och vägledningscentrum haha.
Nej nu måste jag gå och kissa, de börjar bubbla i öronen på mig! Bye


Its never too late to be who you might have been

Ok, this is it.
Har använt ursäkter till allt för länge nu. Vilan sen studenten har varit gó, men nu får det räcka.
Imorgon påbörjar jag, så stort som det låter, ett helt nytt liv.
Börjar med vägledningscentrum och prata om utbildningar.
Skita i skräpmat och allt annat dåligt.
På måndag ska jag få med Linda till gymmet och göra det till en rutin.
För många som känner mig låter kanske detta som bara prat, men när t.o.m jag har tröttnat på hur mitt liv ser ut, då är det illa.
Gamla mig, det har varit trevligt, men kommer fan inte sakna dig.

But don't tell me where the road ends, cause I just don't wanna know

Känns de lite småskumt att sitta vid datorn hemma? Skojar du eller?

Fredag; Drog hem till Niclas, gick ut på en promenad och gjorde ett litet fikastopp hos hans farmor och farfar, gick hem och kikade på Titanic, käkade på American take away, såg American pie the reunion, åkte hem till Niclas igen, kollade klart på Titanic, myste lite i soffan innan vi till slut pallade dra oss till sängen.
Lördag; Vaknade bredvid världens finaste, latade oss lite, frukost, va lata lite till, sen åkte vi hem och käkade lite påskmat med mamma, pappa, Bea, Peter, Robin, farmor och farfar, åkte tillbaka till Niclas, blev lite mer filmmys i soffan.

Söndag; Vaknade ännu en gång bredvid min, efter frukost och funderande så bestämde vi oss för att dra ut och åka lite hojj, så vi åkte upp till Linda och Stefan och tjuvade hennes skinnställ innan vi åkte iväg på cykeln och mötte upp "vad-han-nu-heter". Så blev en vända mot rexbo, insjön, leksand och sågmyra och allt de där, sedan i stan igen så drog vi till tonys och käkade, hem till N igen, bytte ut den tvåhjuliga saken mot firmabilen och åkte hem och hämtade lite skit, sen snabbt till Niclas för att hämta skinnstället, lämnade det hos Linda och Stefan där vi stannade resten av kvällen och hade det mycket trevligt. Hem till Niclas, drog igång Just go with it, efter halva hade vi båda slocknat.

Måndag; Vaknade i soffan vid 09.00, förflyttade oss till sängen och somnade om och mös lite, käkade frukost och drog till Niclas jobb så han fick pilla med en bil några timmar, stack till Max och käkade med Linda och gänget. Hem till Niclas (inläggets mest använda mening...?!), mys i soffan medan det blev kolsvart i typ hela herrhagen så de va bara att gå runt i lägenheten och tända massa ljus, när mannen somnat i soffan och jag försökt få liv i han några gånger så gav jag upp och gick och la mig i sängen som en normal människa, hade precis hunnit somna när gullet kom pussade på mig så jag blev så jäkla rädd.

Idag; När hans klocka ringde 06.00 imorse så latade vi oss lite tills han absolut var tvungen att gå upp, och efter massa pussar och kramar åkte han iväg och jag somnade om ett tag, blev att irra runt lite innan jag tog bussen till stan och upp till regementet och mötte upp Bea och Robin för lite lek på leklandet :)
Några underbara dagar har det då varit och nu ska jag, mamma och pappa kika på lite film!

20120406

Sail spelas ur högtalarna, som vanligt ungefäär och ska snart göra mig iordning och sedan dra mig till Niclas.
Blir la att käka något, sedan ska vi kika på Titantic (haha..), vi hade tänkt se den i 3D på bio men eftersom den varken går i Falun eller Borlänge så tar vi den "vanliga" och så drar vi och kikar på den nya American Pie ikväll istället! Blir kalas de yah.
Igår så drog jag som sagt ner till stan och mötte upp Jessica för lite fika och kolla runt lite, alltid trevligt yes! Tog bussen hem och sedan kom Niclas hit, och medan vi väntade på pappa och de andra gänget så drog vi ut och gick lite. Och bara för att klargöra en sak, det är faktiskt för kallt för att bada. Så ni vet... Sen så kom Linda, Stefan och Jossan så vi käkade och fikade lite.
Neeeh, ska göra lite nytta nu! Ha't fint!

Told myself that you were right for me

Ni vet de dagar man vaknar och inte är på världens bästa humör, och så är det en liten fjuttig grej som ändrar på det lite senare under dagen?! Idag blev det så för mig, fick ett litet brev om att jag skulle få många fina tusenlappar tillbaka på skatten, thaank you dude!
Nu ska jag göra mig lite mer redo än vad jag är nu och dra ner till staden och träffa Jessica! ♥

20120404

Innan jag börjar skriva om allt ointressant vill jag bara säga att jag råkade dubbelklicka på en låt när jag kikade runt på spotify, och den har nog spelats ett par 20 gånger idag, och är mycket bättre än originalet, vilket inte är svårt iförsig, har inte varit så mycket för den där Billy Idol, förutom just Rebel yell, som jag idag hittade i en lite annan version. Äh, babbel, om de intresserar någon, lyssna bara... Dope - Rebel Yell
Idag har jag, som många andra dagar, inte gjort någonting. Så vi kan skita i att prata om det..
Imorgon tänkte jag hoppa ner på stan och träffa Jessica en stund, sen blir det finbesök av Linda, Stefan och Josefine, plus bästa Niclas. Underbart, har inte träffat han sen i lördags, mår lite dåligt faktiskt. Hej tönt. Hey.
Något jag funderade på idag, min systemkamera har typ används 3 gånger sen studenten. Va i h-e? Så imorgon får den hänga med till stan, såhär kan jag ju inte fortsätta. Eller så får jag väl bara sälja den eller något, onödigt att ha den om den inte används..
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen! Cya!

And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

Gick runt i min egna lilla värld igår och trodde att jag hade körlektion 13.30 idag. 09.00 imorse råkar jag vakna, och tänker, va det verkligen rätt? Kollar på pappret och ser att det står 11.30. Hur dum är jag egentligen? Eller vänta nu, don't answer that....
Aja, hade körlektion som sagt, träffade på Alex på stan också, fattar inte men blir alltid glad när jag träffar den killen.. Haha. Anyway, tog bussen hem och ju mer jag gick desto mer skum i kroppen kände jag mig, så la mig i fåtöljen när jag kom hem och blev där ett bra tag. Hoppas det inte är något som kommer hålla i sig bara.
Tänkte att det är något ni vill veta.

We will make it through

Fredagen bestod som sagt av att jobba, sen kom Niclas och barnen och hämtade mig. Blev en myskväll framför Bilar 2 och fantasikakor som Amanda gjorde.
När barnen lagt sig så drog vi igång den senaste Mission Impossible. Efter filmen somnade vi båda i soffan och vaknade runt 2 och vandrade då till sängen och somnade om igen.

Igår blev det lite mys i sängen med alla innan vi käkade frukost, lekte lite med Lukas och sen skjutsade Niclas mig till jobbet där det var fullt nästan hela dagen, snacka om trött i huvudet när man åkte därifrån.
Idag blir det jobb igen, njuter riktigt av de dagar man varken jobbar vid öppning eller stängning kan jag lova.
Sen tänkte jag åka hem och förbereda mig lite inför teoriprovet, vore ju en fördel om man klarade skiten liksom. Sedan är det faktiskt tänkt att hoppa in på Skype och prata med syskonen som finns lite överallt i världen. Riktigt smart idé tbh!
Nej, nu ska jag käka något så man inte är helt död innan lunch! Ha en jättebra söndag.
Idag tänker jag extra mycket på dig, morfar! ♥

RSS 2.0