rubrik? alltid ett problem!

har precis kollat på Life of Ryan, bara för att han är allmänt snygg sådär..
Idag har jag målat mitt tak, host, kanske 1/4 av det. Hehe..
Nu är mamma och pappa på bio! :)

Längesen jag skrev ngt nu tkr jag.. hmm!

Igår var jessica hit, med en gooood tårta! :)

              jag måste säga att hon är den mest roligaste och snällaste människa jag känner.          


imorgon är det skola och då börjar allt på riktigt, med riktiga lektioner med nya äckliga lärare xD
men en bra klass har jag allt, hade jättetrevligt på frukosten hos Andy i fredags, men nya människor och allt.

Och jag får säga att i fredags var jag oxå på stan med Karin och Sara :) alltid kul! karin blev rädd för fåglarna och sara blev bjuden på snus.! hmm!
Och på kvällen så åkte jag till Johanna för att fira henne och Lina med trevligt folk :) <3

det ska vara en rubrik här va?

orkar nt hitta på ngn rubrik..

Rundtur i skolan idag, jag kmr tappa bort mig till Kina eller något..
Nej men..
Vi satt i mediahuset, sen så innan rundturen satt jag och lekte med Linas mobil, och la min på bordet. Vi satt alltså i foajén.
Se gick vi runt där, och tillbaka till ingången. Och vad hittar jag där?
- min mobil.
" åh, min mobil "
hur blåst får man bli..
de blev inga lekar i skolan idag heller, alltså namnlekar.. :P måst göa det snart, känner nt till ngn alls. Förutom ett par st då men..
Se slutade vi, lr förutom Lina och nennes grupp från igår, för dom skulle till Lena och äta.. :P
Så ja och Jasmine gick ner på stan, gick runt och kollade lite, trodde nt att jag skulle hitta ngt men det slutade med att jag kom hem med en foundation, trosor, bh, örhängen och så la jag undan ett par byxor på JC som jag ska hämta imorgon :)
Hemma har jag spelat Guitar Hero & Kollat på Vänner, åh så gooooodie!
Imorgon hoppas jag, Jasmine och Lina på namnlekar, så vi kan lära känna dom andra ngn ggn! :) hahaa.

nu ska jag duscha, pusshej! :*

Födelsedag & skolstart!

Idag var det dags att gå upp tidigare än vanligt, för att åka till skolan! :)
Börja på Media med Jasmine & Lina! (Y) MP1B!
Jag och Lina ska ha lite bone crashing time sen :)
hahaha.
födelsedag äre för mig idag oxå :) 16 år :*



jag saknar honom men jag vill ha honom.
problem.
 

Stockholm/&the voice med M & J & L ! :)

Runt sisådär 07.00 kom Melinda, hennes mamma, Linnea & Johanna och hämtade mig, då Melinda övningskörde och försökte kunna backa från utfarten då med många misslyckade försök! Men till slut gick det an, och våran färd mot Stockholm började.
Vi kom dit, när jag vettefan, och vi gick runt en massa, fikade, såg en kille hålla på med sin grej "där nere" etc etc. Jag och Linnea fick massa ont i våra fötter. Usch. Jag trodde jag skulle slösa alla mina pengar, men vad köpte jag? Ett armband av en smörade kille..?! huh..Vi gick runt och kollade i affärer och sådära, vi åt dagens pasta, tappade knivar i marken, såg en HEL DEL snygga killar, eller, det var mest jag, dom andra kanske såg några, men dom kommentera det inte, förutom Madicken då, som hittade ett ragg där jag köpte armbandet, Melinda Johanna och Madicken köpte oxå ett.. Melinda köpte 2! :) Sen blev klockan en del och vi gick mot kungsträdgården och där vare mycket folk må jag säga. Vi klämde oss fram en bit, korta jag såg inget och Linnea var kissnödig, så jag, Melinda och Linnea lämnade Johanna & Madicken för att Linnea skulle kissa, sen så gick vi tillbaka och vi ställde oss lite mer på sidan istället. sen skulle vi möta Johanna och Madicken igen, så ett tag gick vi bara runt i området, sen gick vi mot stora skärmen och kollade lite, till slut kom den sexigaste killen of all time, enligt mig och Melinda( efter en viss person, inga kommentarer dock ) - FLO-RIDA!!!!! ÅH, SÅ SNYGGG!!!!! orgaaaaasm! Massa skrik blev det. Sen gick vi bort, till slottet lr vad det är, och småpratade med vakterna, och tjejerna posade med dom:) Sen gick vi mot "melindas" café, i hopp att få se "honom" , men nejnej, såklart nt. Istället fanns de en glassbar mittemot, där Melinda & Madicken köpte glass :) sen gick vi tillbaka till kungsträdgården och mötte Melindas mamma, och vi gick mot bilen. Sen åkte vi hem, och dom flesta av oss, ( okej, bara nt melindas mamma ) somnade i bilen. Vid 03.00 tiden kom vi hem :) mysigt värre var det. Men prat med Melinda blev det, behövdes. vet verkligen nt va jag ska ta mig till just nu.. Men en dag i stockholm med sötarna behövdes verkligen för att komma på lite andra tankar iaf :)


Idag kom de folk hit. Jag fick presentkort av tina och peter och tuva, som åker till turkiet på lördag, och dom andra har jag redan fått ngt ifrån, och av mamma och pappa fick jag dom 2 första säsongerna av "Vänner"<3 Köper nog resten snart :) och mitt Guitar Hero kom, efter mer än en månads väntetid. :) så såg kvällen ut, GH & Vänner, blir knappast bättre.. lr, lite kanske.. men skita samma.

PUSS.!

The voice 08!

Nu sitter jag här, har precis borstat tänderna och satt på en "Listerine Whitening Strip" på tänderna. Smakar skit, men det hjälper att få vitare tänder! :) finns dock nt här i sverige, vad jag har sett iaf, kanske finns ngn stans.. Dom finns på Ebay, men jag fick mina av min syster, ska dock köpa fler från Ebay när dom är slut :)
Snart ska jag sätta mig vd tvn och kolla lit, sen ska jag sooova, för imorgon bitti kmr Melinda, Linnea och Johanna och hämtar mig, sen drar vi till Sthlm, för att säkert gå på stan på dagen och sen blir det The Voice 08 på kvällen!! :) härligthärligt. Synd att Jessica nt kunde åka med :/

Men stan med Karin&Jessica blev det idag iaf :) mycket trevligt<3

2 månader och 15 dagar..

31 maj, då blev det han och jag..
15 augusti, då tog det slut..

Jag älskar honom fortfarande, men det var något vi båda höll med om att det bara inte gick.
Det var nt menat att det skulle vara vi, men, jag är ändå glad att vi fortfarande ska var vänner.


puss

stan med babes.

Idag stack jag ner till stan för att träffa Jessica och Karin :) Mysigt hade vi det!!!
Vi träffade massa andra oxå, jag köpte en klocka och OSIS - Dust It.  Huh, vi får se om det fungerar! :)
Sen stack jag hem, satt mig här och hade de allmänt tråkigt.

Imorgon blire nog The Voice 08 med Melinda, Johanna & Linnea! :D tror jag..

skola den 19e, på min födelsedag, hmm..
Den 20e får jag tillbaka min älskade mobil! Jag saknar den! :*

USA=minnen..

03.45 åkte vi hemifrån för att åka till Hosjö och hämta Monica som skulle skjutsa oss till Arlanda med Camilla, Dave och Elicia. En aningen trött, och allmänt hemsk resa.
Så fort vi kom dit så checkade Dave in och han fick en rullstol, och Elicia skulle putta på honom till deras Gate.
Jag, mamma och Camilla gick först dit, så vi sa hejdå till Camilla, lyckades hålla tårarna inne. Dock inte mamma och Camilla, alltid hemskt och lämna dom..
På vägen tillbaka trodde jag och mamma att vi skulle möta Dave och Elicia, men icke, så vi fick inte säga hejdå till dom :/

Camilla ringde nyss från New York, där dom skulle mellanlanda och väntetiden där var runt 4 timmar, usch. När vi åkte till dom sist hade vi typ likadan väntetid, någonstans. Hemskt! Och tråkigt..

Jag minns typ allt från våra resor hem till dom, första gången vi åkte så skulle vi överraska Camilla, så Dave sa att han skulle iväg över kvällen/natten med sitt baseboll lag som han tränade då, men istället hämtade han oss på flygplatsen, och när vi kom hem till dom gick han och väckte Camilla, och sa att det var något hon behövde se, mitt i natten?! huh. Då bodde dom i Corning, som ligger en bra bit frå New York.
Så går hon dit, och där står vi, hon höll på att få en hjärtattack. huh.
Då åkte vi nog till Kanada, till Niagarafallen, det var helt underbart. Jag ville åa båten som åkte under fallet, men mamma tyckte jag var för liten. Haha. Såklart blev jag så sur..
( inte min bild )

Sen åkte vi nog till New York också, den gången. Och så åkte vi upp i Empire State Building, har aldrig sett något liknande, jag minns det som det vore igår vi var där, även fast det var 2000, tror jag.
( inte min bild )

Sen samma dag tror jag, så åkte vi över med båten till The State Of Liberty. Vi åkte aldrig upp i den dock, men fan va kul det var. Jag har bara possitiva minnen från USA. Nästan..
( inte min bild )

Sen gjorde vi väl massa saker.. Men en sak som jag aldrig glömmer är, när vi var hos dom, 2001, och så springer Camilla ner till oss där vi sov, och skriker om att vi ska sätta på tv:n på en viss kanal. Och så ser vi Tvillingtornen, helt förstörda. Asså, fyfan, att vi såg det där på tv, hemskt. Och vi skulle åka hem nåra dagar efter bara, men det fick vi inte, så vi fick en vecka extra där, bra det, för då fick jag umgås mer med pappa, som jobbade där 3 månader åt gången, sen åkte han hem i 2 veckor, sen tillbaka till USA, osv.

Sen åkte vi dit igen, någon gång, då var Bea och Linda med, om inte dom var med någon av dom 2 första gångerna.
Om inte dom var med då, så åkte dom med oss den 3e gången, och vi kollade på platsen där Tvillingtornen stod. Och så hade dom väggar, som dom hade hängt upp bilder på dom som dog. Dom som jobbade där inne, alla hjältar som försökte hjälpa dom etc. Jag var dock rätt liten för att förstå "det stora" som hänt.
Jag längtar tillbaka till New York.. Då var det vinter oxå, så vi firae jul där.

Sen så åkte vi till dom en sommar, då hade dom flyttat till Miami, så det var då rätt varmt där, på sommaren blir det uppåt 39 grader varmt. Om inte mer. Hej, va jag svettades alltså. Man kunde absolut inte ha jeans eller svarta kläder på sig då inte, då skulle man bli kokt. Även fast det var skönt så var det rätt varmt, och varje gång vi hade handlat eller något och skulle in i bilen, då var det nästan 42 grader i den, seriöst. Fyfan.
Så nästan varje gång vi hade varit ute och gjort något så hoppade man ner i poolen ett tag innan vi skulle äta. Fan va skönt.

Sen så nästa gång bestämde vi att vi skulle åka på vintern, då skulle det ju inte vara lika varmt där, tackolov. Så då åkte vi den 6e december-06 till 29e december-06, då åkte Daniel med oss oxå. Även fast det var kallare än på sommaren, så var det underbart varmt, skulle gärna ha ett "vinterhus" där som man kunde åka till när det är vinter här. Då åkte vi ut på golfen med deras båt, vi såg delfiner och massa annat. Verkligen kul. Och alla hus man åkte förbi hade juldekorationer, ibland lite överdrivet kanske men, ändå rätt coolt.

Det är verkligen underbart där borta, det är ingenting mot sverige, det går inte att jämföra. Dom som vart där vet vad jag snackar om, ni som inte vart där, åk dit. Det är verkligen underbart. Hoppas jag åker dit snart igen, och slippa Sveriges väder ett litet tag åtminstone.

Jag vet inte om jag fått med alla gånger vi vart där nu men spela roll, alla gånger var underbara.

Jag saknar Camilla, Dave och Elicia. Jag är ju så van att dom ska vara här nu.

Kände för att skriva av mig lite, jag mår alltid dåligt när folk åker, jag är en sån som alltid måste ha folk runtomkring mig, jag kommer aldrig kunna bo ensam, om det nu skulle behövas, usch nej!! för er som är "jätte" intresserade.

aja,
puss!

A Sad Goodbye..

Imorgon åker Camilla, Dave & Elicia hem till Florida.. Det kommer bli massa tårar som vanligt. Jag hatar att gråta, jag får ont i huvudet och man blir helt "messy"..

Jag kommer sakna dom så otroligt, att man alltid ska behöva säga "Hejdå, vi ses nästa år eller till julen" eller något sånt.
Inte att "hejdå, vi ses imorgon".
Men man vet att det kommer hända. I början av sommaren kommer dom och man blir överlycklig.
Och allt slutar med tårar, som vanligt. Åh.

Så imorgon bitti, 03.30 ska vi gå upp, eller iallafall dom för att göra sig iordning, jag går nog upp lite senare, för att säga Hejdå. Sen åker mamma med dom & Monica som ska köra dom till Arlanda. Jag orkar inte, och jag blir bara mer ledsen då. (( !HELVETE! ))
jag hatar avsked, vare sig det är för ett år eller bara för några dagar. fan va barnslig jag är, men ursäkta att jag kommer sakna min syster och hennes familj. Hellre visa att man kommer sakna dom än att visa sig tuff och att dom inte känner att man kommer sakna dom.


((
OCH 19e AUGUSTI, LUGNET-MEDIA OCH FÖDELSEDAG FÖR MIG, HERE I COME!
))

puss

stan med girlsen

Idag tog jag moppen ner till stan för att träffa Jessica. Sen gick vi vidare till Pralin och väntade på Melinda, sen fikade vi, alltid lika gott mjao.
Sen gick vi runt lite, till slut skildes vi åt och jag åkte hem, sen drog jag, mamma & pappa till "Z" och åt med camilla, dave, elicia, josefine & linda :) "gottgottigottgott".
Sen åkte vi till Rusta, jag har hittat min tapet där, gillart. Hittade oxå ett massa snyggt armband där, och ett halsband. På rusta? Japp! amazing.
Vi tog mina tapater och åkte hem, här var linda och josefine och väntade :) mysigt.


HÄRLIG DAG.

                                                     
jag saknar garrett

puss

Bortsprungen katt och tältning

Min lilla My är borta. Vi kan inte hitta henne iallafall.

Snart ska jag ringa Jessica, för ikväll ska vi tälta! :) i ett såkallat 10mannatält. MY ASS!
Eller något :) mysigt blire iaf. 
 
Imorn ska hon och jag cykla till stan, och göra, jag vet inte vad. Och Bea och Peter åker till Egypten imorgon. Jag vill oxå. buh..

slänger in en halvdan bild på mina nya snygga byxor :)

gnäll gnäll gnäll

jag vet inte vad det är med mig idag.. eller någon annan dag överhuvudtaget..
Enda sen vi flyttade hit, så har jag saknat mina kompisar, alla dagar vi haft tillsammans, då man bara kunnat
gått ut och sen träffats, som den där dagen då Melinda, Linnea, Johanna & Erik hade varit på Chic, så dom bara kom förbi vid mig och så gick vi runt där lite bara, satt i min källare, grannarna ringde till polisen, det snöade.. MITT I MAJ?! Och framför allt mina och Jessicas promenader till Willy:s..
Jag visste att jag inte skulle träffa mina kompisar lika mycket iochmed att vi flyttade till andra sidan av stan, mitt i skogen..
Jag visste att det skulle hända, asså fan för Simon säger jag bara, han har förstört mammas och framför allt pappas liv. Och mitt, dock inget jag vill tala om.. ÅÅÅH. helvete för allt.
Kommer vi lixom, aldrig få det bra? Pga Simon?!
Nu vill jag bara flytta tillbaka till H-gårn, till civilisationen.
Kommer det alltid vara såhär..? Att jag inte får träffa mina kompisar så ofta som jag vill..?!

Jag saknar Garrett, jag kan inte tala om hur mycket jag gör det, det finns inte ord. Det var så längesen vi träffades nu, jag vet fan inte varför. Och när folk frågar hur det går, om vi har träffats någonting, så blir jag bara så jävla ledsen, eftersom vi inte träffats någonting på skitlänge. Och så kommer de följdfrågor som
"varför"?

"Är det slut"?

"Är det något som är fel"?

Hade jag vetat varför vi inte träffats så hade jag gjort någonting åt det, så jag hade sluppit alla jävla frågor.

Hade det varit slut hade inte hans namn stått överallt, då hade säkert ryktet oxå spidits över halva Falun, käftarna går snabbare här än hur hajen simmar så fort den sett sitt byte..

Klart som fan att något måste vara fel om vi inte har träffats, bara det att jag inte själv vet vad det är.

Snälla, jag ber er. Sluta ställa massa jävla frågor om hur de e mellan oss, när jag inte ens har träffat min kille på lixom mer än 1 månad, då vet jag inte ens själv hur det är! 
Jag vet att ni bara bryr er, men jag blir så ledsen när jag inte får träffa honom och alla frågar hur det är. 
Ni kommer veta hur det är, när vi har träffat och allt det där, när jag säger det själv, för då kommer jag säkert vara glad som en unge i en godisaffär. För jag saknar honom mer än jag någonsin trott jag skulle. 
Så snälla, sluta. Ni kommer få reda på det någongång. Jag pallar bara inte mer frågor nu.. 

Nu har jag gnällt tillräckligt. 

puss
 



Jeaans :)

Idag tog jag moppen ner på stan och mötte Bea och Peter, jag skulle kolla på jeans jag sett på internet, men dom fanns nt. Tur var det, så vi gick in på Byxshoppen, där jag hittade SKITSNYGGA byxor, så jag var ju tvungen att köpa dom, 1400:- fick jag lägga ut, men de vare värt. Säg inget till mamma bara, jag sa att dom kostade 1000 bara så, hon höll på att få hjärtinfarkt redan då så.. :P
Aja, snygga var dom iaf, bilder kanske kmr på dom.. :)

Nu ska vi göra tacos.

PUSS.


Salt, Sweat, Sugar Sweet.



Jag ville ner på stan idag.
Camilla orkade inte.
Vi ville på bio.
Det fanns inget att se.
Förutom Mamma Mia.
Som vi båda har sett. typiskt.

Allt slutade med att efter många om och men så kom vi ut med filmen Juno från Film&Fabel!
Den var faktiskt bra om jag får säga de själv. Skulle aldrig palla bli gravid nu, fatta vilket skitsnack man skulle höra från höger, vänster och bakom en själv..

Iallafall, så ska, pappa, Dave & Peter kolla på hockey imorgon, och vi tjejer, antagligen mamma, Bea, Camilla, Elicia och jag ha en typ, eh, tjejkväll. Eller tjejkväll?! Mer tantkväll. Heh.. (a)

btw, så satt jag och Camilla och kollade på kläder, eller väskor här på internet, (
http://www.phoenix-luxury.com/ ) ->ÄLSKA!
och mitt i det hela, skriker Elicia att Lilla My har hoppat ner i toaletten, euw..?!!!!!!
 Haha, så jag fick vira in henne i en handduk, och sen blöta ner en annan handduk och "blöta" henne med, för att få bort lite bakterier iaf. Haha. Stackars katt. Hon kmr nog nt våga gå in på toan längre till sin låda. Hmm.

Är oxå helt besatt av Heart - What About Love.
Har oxå lyssnat massa på Elin Lanto's - My Favourite Pair Of Jeans som finns med på Nelly.com reklamen. HUH!
Hmm, nu ska jag kolla mer väskor, kanske beställa, vilket jag vill, är helt kär i en väska, från den där sidan som jag skrev upp, och så jag har hittat en på Asos.com. AshAsh!                                                                

                                                                                        phoenix-luxuary.com                                                                                     
                                              
                                                                                            ASOS.COM
                                                  

puss!


GD konsert & PH's väskkollektion?

http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=31227&imagenr=1

Kolla länken och se Paris Hiltons väskkollektion. Hiss eller diss?

Gavin DeGraw kommer hit till Annexet den 3 November, har du 325:- över, köp en biljett..
Jag vill gå..

Jag har dock lixom, 2 band till jag vill se i år, Coldplay 17 lr 18e september och In Flames 30e oktober.
 VAD SKA JAG GÖRA? BESLUTSÅNGEST.


buskatt och ändrade planer-.-

Nu springer My runt här och leker med en hårklämma typ..
Jag saknar min mobil, jag saknar allt folk, och jag saknar framför allt garrett..
Och nej, nu blir det inge stockholm.. Jag kände det på mig att det nt skulle bli ngt. Tänk va "synsk" jag kan vara ibland. Anledningen behöver väl nt alla veta..

JAG ÄR TRÖTT PÅ FALUN, OCH JAG ÄR TRÖTT PÅ MIG SJÄLV.

ut och springa kanske skulle vara skönt? hmm.


utökning

Här har ni utökningen av familjen! :D
Lillen som för övrigt är duktig  på att rivas, skrämma våra andra katter och är allmänt söt ska heta Lilla My :) 

och ikväll ska jag på bio med Jessica :) vi skall se Mamma Mia. Härligt eftersom jag inte träffat henne på ett tag.
Och gud va osocial jag har blivit sen jag flyttade, skam!


2 månader och 5 dagar.

         

Jag saknar honom så otroligt. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Känns som flera år sen vi träffades.
Åhh, jag får seriösa allvarliga dampproblem, JAG VILL TRÄFFA HONOM NU! <3

Just nu sitter jag här med min lilla kissemisse :)
sötnöt är hon. Bild kommer nog på henne senare eller imorgon :)

puss

kalas

Födelsedagskalas för mig och Elicia idag :) Mycket trevligt tycker jag, såklart med min goda cheesecake glass som jag oftast beställer av mamma på mina födelsedagar :)
Liten fiskdamm hade vi oxå en ja, jag fick en godispåse (a) ja, jag har fortfarande ett barn inom mig :*
Bea fick en oxå, bortskämd unge är hon. hon ska ha allt. tss. Så vågade hon visa sig här med sin snygga väska som hon köpt för ett par dagar sen oxå, HOW DEAR SHE?
Nu är allt folk borta och jag har precis satt in våran ljudanläggning och var nyss ute i boden och letade efter mina dvds för jag är helt störd utan att få se Metallica. Och så blir jag så störd på att, jag inte får bakgrundsljudet att fungera, men det skulle pappa fixa :) guuuuuut.
Nu ska jag sätta mig framför tv:n, och kolla på Metallica, gör det ni oxå, då blir ni glaá! :*

IMORN SKA VI HÄMTA MIN LILLA KISSEMISS! :D

Kattnamn på en flicka,? hjälp tack.

KÄRLEK!


Jag ÄLSKAR VÄNNER! Det är den bästa serien som finns och jag får inte nog!

Courteney Cox - Monica Geller.
David Schwimmer - DR. Ross Geller.
Jennifer Aniston - Rachel Green.
Lisa Kudrow - Phoebe Buffay.
Matt LeBlanc - Joey Tribbiani.
Matthew Perry - Chandler Bing.

JAG ÄLSKART! 

19 augusti fyller jag år, och jag vill ha boxen, ge mig?! (a)  

=)

Bea & Tobbe :)  Mina übersöta syskon! <3

Idag åkte jag, mamma, Bea & Camilla till borlänge! :)
Först åkte vi till Dollarstore, för att handla lite till kalaset på söndag, jag och Bea köpte godis som vi snaskade på medans vi väntade på mamma & Camilla :) miiiket gott eyy! :)
Sen vidare till Kupolen, där vi först inte hittade någonting, så vi gick och åt Taco's :)
Sen kom vi in på någon väskaffär där Bea hittade sin "jävla" snygga väska, like she needs more of them. huh.
Sen stack vi hem och Tobbe hade kommit =) alltid är han en "liten, host" solstråle! :)
Nu sitter pappa och Tobbe och kollar på film och mamma har nyss poppat popcorn :)
Jag ska dock inte se någon film för mina ögon ser inte riktigt vad jag skriver längre, huh.
Och jag snackade nyss med någon tjej i säter som säljer sina små kissar, så vi ska nog köpa 1 av dom =)
Och Tilda har jag slutat tagit hand om idag, och våran andra katt Lisa fick sin andra " nära döden " upplevelse idag. Jäkla hund xD Men lättförtjänta och VÄLFÖRTJÄNTA 1500:- fick jag iaf!
Passar mycket bra till stockholms resan med Jessica =)
Nu ska jag jag fortsätta lyssna på Tobbes härliga skratt, som jag alltid blir glad av :)

PUSSHEJ! <3


hej hej

hallå där =)

RSS 2.0