I want you to be left behind those empty walls

Sitter just nu och försöker att halvt vakna till Empty Walls som det var ungefär 300 år sen jag hörde tills Andreas spelade den igår natt.
Anyway, när jag vaknade så hittade jag ett litet paket utanför min dörr. Va 2 ringar jag beställt från JFR, den ena va inte den jag beställde, så den ska skickas tillbaka, men tack o lov så va den ringen jag helst ville ha med, så jäkla snygg. Sen så har jag bokat tid för något nästa vecka. Ojojoj, va jag längtar. Men det får ni se vad det är då.
Nu ska jag hoppa in i duschen, och käka något. Världens hungrigaste människa atm.

A handsome rider led me astray

Igår drog jag upp till Scandic och bowlade med Bea, Peter och Robin. Och sådär dåligt har jag aldrig spelat förut, aldrig. Och nu går det inte att skylla på golvet heller, gick bara helt åt skogen. Men Robin hade så kul, så gulligt.
Sen hem, duschade och bytte om och drog till Linda först och hämtade nyckel, sen hem till Daniel där lite annat trevligt folk också va. Va hos han ett tag innan vi drog ner till Pitchers och satt med lite folk, där inne fick jag ett litet moment att jag kanske borde bli nunna, men det gick över..
När-klockan-va-något så drog jag, Daniel, Andreas och Maria till Daniel igen, Maria drog, vi satt i Daniels soffa, jag halvsov, dom lyssnade på musik, pratade minnen och fan vet allt, kul att höra allt iallafall.. Haha. Imorse kom pappa och hämtade mig och jag drog hem och sov, försökte men det fanns mycket som tog i för att det skulle gå. Haha..
Nej men utan att göra en jävla uppsats om allt jag gör, i överlag så va kvällen riktigt trevlig.

This will destroy you

Quiet
En låt som går på repeat här så att säga.
Något uttråkad, något trött, något glad.
Igår började dagen med att gå runt på stan innan jag tog bussen för att jobba 12.00-19.10.
Inte varit så långtråkigt på länge.. Aja, sen tog jag bussen till Daniel, började kika på paranormal activity 3, sen lata som vi är så blev det att beställa hem pizza. Haha. Gott iallafall.
Efter filmen blev det en snabb tur hem till Linda och Stefan och hämta en nyckel, sen hem till Daniel igen och se Warrior. Va rätt bra faktiskt. Och efter att ha pratat en stund drog jag hem till L & S igen och slängde mig i deras soffa och sov till runt 09.00 då jag förflyttade mig till Lindas säng och vi kikade på tv en stund och Linda fixade bacon och ägg. Tror jag ska åka dit varje dag för att käka antingen frukost eller middag eller något. ahh tack.
Älskar hur jag alltid ska skriva så detaljerat om saker jag gör. Är säkert så intressant för er. Vilka ni nu än är.
Men ni ser rätt söta ut iallafall. Alltid något.

!!!!!

Jag pratade med en person som jag har känt ett par år idag. En som alltid finns där, man kan alltid ringa honom om det är något, han är skum, så jäkla konstigt underbar, snäll, har världens största hjärta och om något skulle hända mig så skulle han komma hit direkt. Det är nästan så att man vill flytta till stockholm bara för han. Jag önskar att jag kan träffa honom så mycket oftare än vad jag gör. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag skulle förlora honom.
Du är en av de bästa jag har Robin. ♥

young and old

Hur kan man vara så bitter? Jag förstår inte. Förut va jag fan den som va minst bitter av alla. Brydde mig inte alls om vad andra kände eller tyckte om mig, i mitt huvud gav jag bara dom bara fingret men nu vill jag bara sätta mig i en garderob på vinden med min katt och sitta där i tre år.
Känner mig som den osäkraste lilla flickan på hela jorden ibland, hur fan kan man sakna att gunga och leka dom där lekarna på skolgården på lågstadiet?
Jag är snart 20 och kan göra vad jag vill, men ändå vill jag tillbaka.
Jag lyssnar på den här spellistan, för just den sortens musik får mig att vilja ställa mig på torget här i Falun och skrika ut hela Five finger death punch's lyrics till Under and over it.
För konstigt nog så är det musik som får mig motiverad till något, eller får mig att känna mig mer självsäker. Tills en annan person kommer och visar att den är bättre på det eller det, att den har finare hår eller bara är snyggare överhuvudtaget eller att den är mer intelligent eller vadfan som helst.
Nu tar jag med mig en nygjord spellista till duschen, fick bli lite Slayer, Machine Head, Lamb of God, Five finger death punch och Devildriver. Inte ens Metallica hjälper just nu. What the fuck is going on?

or I may simply be a single drop of rain

I tisdags fyllde Josefine år så på kvällen drog vi dit och firade henne med lite folk. Sen när alla dragit käkade vi lite, sen gick Josefine och la sig och då började jag, Linda, Stefan och Daniel kolla på Jägarna 2, Daniel drog och jag somnade i deras soffa. Morgonen efter hade Stefan och Josefine dragit till förskola och jobb, och jag och Linda käkade frukost vid 12.00. Kändes bra. haha.
Sen hämtade vi lilltjejen och mötte upp pappa för att få nyckel till våran bil, sen hämtade vi Daniel och drog upp till mig. Jag hoppade in i duschen och sen fikade vi med mamma och Bea som hade varit på sjukhuset för mamma skulle på någon koll. När Daniel höll på att nästan dö av katterna så drog vi och handlade, sen hem till Linda igen för att laga mat. Stefan kom hem och så käkade vi, Jossan ville spela kort så dom lärde mig vändtian, va sisådär 300 år sen jag spelade det så kommer inte ihåg alls hur man gör. Efter ett tag skjutsade snälla Linda hem mig.
Och idag åkte jag med mamma och pappa ner till stan, de släppte av mig och jag gick till körskolan och pluggade lite medan jag väntade på att Cajsa skulle komma. Efter ett tag mötte jag henne och vi satte oss vid ett bord på Waynes och fikade och pratade. Längesen jag träffade henne nu så.
Just nu sitter jag och lyssnar på den här och ska nog hoppa in i duschen och sen sova, drar till Norrtälje imorgon bitti och jag ska köra så de gäller att vara pigg. Haha. Nej, nu har jag slängt ut mig massa skit som ingen förutom jag om 10 år kommer läsa. Cya!

Take your time, don't live 2 fast.

Idag blev det alltså att gå till bussen vid 06.45 ungefär. Behöver jag säga att det va underbart att gå i snön för de va oplogat, plus att det halvt snöade och halvt regnade, alltså blev hela jag blöt, halsduken va värst för så fort jag tittade ner så blev jag blöt i hela ansiktet. haha.. Och så va det mörkt. Kunde knappt se vart jag gick lite närmare vägen där lamporna fortfarande inte fungerar sen stormen. Och sen nere på stan va de bara att hoppa på nästa buss mot jobbet.
När vi öppnade kom pappa in och kikade en stund så jag pratade lite med han. Sen kom han och hämtade mig när jag slutade och då va de bara att dra hem och så tog det inte så lång tid innan jag råkade somna.. Haha. Död tjej.
Imorgon drar pappa till Sälen med Tommy för det är någon gammal kompis som fyllde 50 i höstas som ska fira det där med lite folk, så dom ska åka skoter och sånt där. Vill gärna med, just för skoterns skull men haha, stannar hemma med kära mamma! :) Fast på lördag ska jag hem till Linda och käka med henne och några till :) Blir säkert trevlans!

say what?

Imorse ville klockan ringa 04.00, så det va bara att hoppa upp. Va tydligen någon som tyckte det va passande att ha inventering 05.30. Äh, det gör inget. Brukar gå upp då iallafall. Eller nej vänta nu, det är pappa som brukar göra det. Inte jag. Oh well.
Ska tydligen behövas på jobbet imorgon bitti också, så det är bara att ta 07.15 bussen. Plus att jag måste gå extra långt till den andra bussen. Åh. Älskar att bo här, tycker att alla ska få testa på det någon gång, det är så underbart. Luktar det lika mycket ironi hos er som det gör här? Ok, good.
Nej men man får stå ut, det är såhär det ska vara I guess.
Så nu ska jag slänga mig i säng och hoppas att jag inte stänger av klockan i sömnen som jag råkat göra några gånger.
Och FYI, det är jag som är ojämn, inte luggen. (hehö gonatt)

Det vilda livet red mig

Idag blev det att jobba, lagomt roligt men måste man så måste man. Hade en väldigt spännande kund innan stängning kan jag lova.
Köpte med mig en hylla och en rätt så stor låda hem, hyllan behöver jag för att jäkla smink och skit som ligger på sminkbordet. Otroligt behövligt. Sen lådan ska in i garderoben med massa minnen i sig. Har två kartonger där nu men det finns massor som kan slängas så allt får nog plats i den jag köpte.
Sen till det jag egentligen klickade på skapa inlägg, det finns tre låtar jag som lyssnar på hela tiden. Nästan så jag kan fixa en egen spellista för dom och bara köra på repeat hela tiden.
Queen - I want to break free (en av de få låtar jag pallar lyssna på av Queen..)

Deftones - Simple man (bättre än originalet, tycker jag..)
Eldkvarn - Fulla för kärlekens skull (borde inte behöva förklara varför jag älskar den här. Rätt självklart..)
@ nyår

Did you know I don't care? You can suck my...


I'm waiting for the day the whole world f***ing dies //Disciple

Har panik. Kan hitta mig själv att bara stirra ut genom fönstret, eller som igår, ligga på golvet, fötterna på sängen, glo i taket och lyssna på Slayer over and over again. 2012 började varken bra eller dåligt.
Allt det här med plugg, flytt och jobb gör att jag vill lägga mig i ett hål och självdö.
Jag har mått dåligt många gånger, men det här tar priset...

2011-2012

Förra året bjöd på mycket, nu får vi hoppas att 2012 bjuder på mer skojsigt. Men det är vad man gör det till, iförsig.
-Drog till alborgen med en del av klassen och hade det trevligt.
-Umgicks med Andreas en hel del.
-Hade praktik på KappAhl, tråkigt så va bara där två veckor utav 4..
-Drog till stockholm med finaste Jessica.
-Började jobba.
-Fixade tatuering #2.
-Kom in i studentveckan och gjorde allt som hör till.
-Jobbade på P&L med Jessica.
-Drog till världens finaste ställe, Göteborg, gick runt på liseberg och såg Big 4 på ullevi!
-Drog till Karlstad för att fira min moster som fyllde 60.
-Drog till Skåne och hälsade på min syster och hennes familj.
-Drog till Stockholm och gick ut med världens bästa Robin.
-Drog till Göteborg igen och firade min bror som fyllde 30.
-Julbord med jobbet.


Vad ska jag göra i år?
-Göra klart körkortet.
-Flytta till Göteborg.
-Dra till Metaltown.

RSS 2.0