Take your time, don't live 2 fast.

Idag blev det alltså att gå till bussen vid 06.45 ungefär. Behöver jag säga att det va underbart att gå i snön för de va oplogat, plus att det halvt snöade och halvt regnade, alltså blev hela jag blöt, halsduken va värst för så fort jag tittade ner så blev jag blöt i hela ansiktet. haha.. Och så va det mörkt. Kunde knappt se vart jag gick lite närmare vägen där lamporna fortfarande inte fungerar sen stormen. Och sen nere på stan va de bara att hoppa på nästa buss mot jobbet.
När vi öppnade kom pappa in och kikade en stund så jag pratade lite med han. Sen kom han och hämtade mig när jag slutade och då va de bara att dra hem och så tog det inte så lång tid innan jag råkade somna.. Haha. Död tjej.
Imorgon drar pappa till Sälen med Tommy för det är någon gammal kompis som fyllde 50 i höstas som ska fira det där med lite folk, så dom ska åka skoter och sånt där. Vill gärna med, just för skoterns skull men haha, stannar hemma med kära mamma! :) Fast på lördag ska jag hem till Linda och käka med henne och några till :) Blir säkert trevlans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0