2011-01-20

Just nu håller pappa på i köket, min brorsa kommer nog också snart och hjälper honom.
Vi ska typ ha nytt kakel och sen nya bänkar eller vad man nu ska kalla det. Blir nog gött. Eller, det kan ju bara bli bättre m man jämför med hur de såg ut innan. Haha.
Och jag är hemma och mår fortfarande dåligt. Uschusch.

Och nu börjar vi planera resan till usa i höst. Jag hade gärna varit där över min födelsedag, men mina reskamrater tycker att det är för tidigt. Menmen. Haha.

Börjar tänka på när jag åkte dit själv för bara några månader sen. (Ja, det är viktigt att poängtera att jag åkte själv, satan va stolt jag är över mig själv ><)
Allt dåligt som kunde hända hände på vägen dit. Mitt tåg till arlanda mitt i natten va trasigt, så fick åka buss istället. Så jag kom dit senare än planerat. Sen blev det knas på arlanda, fast det va mitt eget fel. haha. Men kom på flyget iallafall, och såg Filip från min gamla klass och det visade sig att dom hade åkt till Miami samma dag som jag drog dit. Eller, ah, nästan samma ställe.

Sen blev mitt flyg från Amsterdam till Atlanta försenat sisådär 1 timme. Sen när jag väl kom till Atlanta så hade jag ungefär en kvart på mig att ta mig till bagageutlämningen, och där kom det värsta, min väska fastnade upp på bagagegrejen, för det kom inga fler väskor så rullbandet fastnade och min väska låg där uppe utan att jag kunde göra något. Till slut kom det en vakt som fick ner den. Sen lämna in mitt bagage igen, gå genom säkerhetskontrollen igen, och sen ta mig därifrån till min gate vidare till Ft. Myers.

Och insåg efter ett tag av springande med en stor väska på hjul och en handväska som flög runt överallt att jag aldrig skulle hinna gå, för det är sjukt hur långt det är mellan allting. Så jag hade tur att tåget på flygplatsen stod där jag va, så hoppade på den, sen hoppade jag av vid rätt plats, sprang upp för rulltrapporna, sen till fel gate för det hade blivit ändrat utan att jag visste det. Så var tvungen att springa till andra sidan, då kom jag rätt. Men då visade det sig att mitt flyg iallafall var försenat, i först 1 timme. Ok, tänkte jag. Sen blev det 2 timmar. Sen 2 och en halvtimme, sen 3 timmar osv tills det blev 5 timmar försenat.

Så under den tiden gick jag bara runt där, köpte en pretzel som btw är de goaste som finns. Somnade till ibland, men eftersom jag hade massa bagage och va helt ensam så ville jag inte somna, trots att jag va så sjukt trött efter sidådär 20 timmars flygande och väntande och skit. Och fick först inte tag på Dave som skulle hämta mig när jag kom ner till Ft. myers. Men till slut gick de bra iallafall, och jag kom fram till rätt flygplats ungefär 04.00 istället för 21.05. Men det finns ingenting som slår det första steget ut från flygplatsen i Ft. Myers. Värmen bara slår emot en liksom. Underbart.
Kan ju inte påstå att jag va lika glad när jag kom hem, kom ner till tåget och det va minusgrader, och att det va snö när jag kom till borlänge så det fastnade grus under mina väskor så dom inte kunde rulla. Haha. Tur hade jag iallafall att pappa kunde komma och hämta mig i borlänge, så jag slapp ta 253an från borlänge till falun. Hahah.

Vilken uppsats....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0